Acestă informație vine după ce săptămâna trecută a apărut un videoclip care arăta un obiect întunecat care se mișca pe cer lângă o navă stealth a marinei. S-a susținut că observațiile nu pot fi explicate de experți sau de tehnologia actuală.

S-a spus că fotografiile ar fi fost scoase din dosarul unei investigații oficiale asupra obiectelor zburătoare neidentificate, care pregătea dovezi pentru Congres, pentru luna iunie.

Rogan a declarat pentru Fox News:

„Relevant pentru acest videoclip, o zonă despre care vom afla mai multe este interacțiunea dintre submarinele marinei SUA, submarinele balistice nucleare și submarinele de atac, preluând contactul prin sonar cu obiecte care se mișcă cu sute de noduri sub apă.‟

Când reporterul și-a arătat neîncrederea, Rogan și-a întărit declarația: „Asta am auzit din surse foarte bune și că Marina SUA are datele. Este doar o parte dintr-o serie mult mai mare de evenimente despre care vom învăța.”

Luna trecută, publicația „The Drive‟ a informat că navele de război ale Marinei SUA au fost survolate de șase avioane descrise ca „efectuând manevre bravuroase” deasupra navelor de război americane lângă o zonă, sensibilă, de antrenament militar.

Guvernul are dovezi despre OZN-uri și ale  manevrelor inexplicabile

Recent, s-a scris că oficialii guvernamentali au dovezi secrete care arată că OZN-urile fac manevre care au sfidat orice explicație.

Acestea includ spargerea barierei sonore fără a se crea un boom sonor și efectuarea de manevre imposibile cu tehnologia umană.

John Ratcliffe, care a ocupat funcția de director al Serviciilor de Informații Naționale(NSA) sub conducerea lui Donald Trump, a făcut o afirmație înainte de lansarea unui raport „X Files” despre „fenomene aeriene neidentificate”. El a susținut că există numeroase observații în întreaga lume pe care șefii militari nu au putut să le explice.

Videoclipul a apărut la scurt timp înainte ca directorul NSA și alte agenții americane de informații sunt așteptate să prezinte rapoartele neclasificate despre „ Fenomene aeriene neidentificate‟ în fața Congresului, luna viitoare.