Opel a ataşat un preţ noului SUV compact Mokka

Opel a ataşat un preţ noului SUV compact Mokka

SUV-ul subcompact Opel Mokka va fi lansat comercial în România în prima parte a anului viitor. Modelul, concurent cu Skoda Yeti sau Mitsubishi ASX, va avea un preţ minim de 16.790 de euro cu TVA inclusă.

Opel a prezentat primele informaţii şi imagini cu SUV-ul compact Mokka în luna ianuarie. În primăvara anului viitor, după mai bine de un an de la acel moment, modelul va ajunge şi în showroom-urile din România.

Probabil că responsabilii Opel au avut nevoie de tot acest timp pentru a răspunde la întrebarea: cât ar trebui să coste o maşină Mokka?

Lansarea comercială în România a modelului concurent cu Skoda Yeti sau Mitsubishi ASX va fi marcată cu un preţ minim de 16.790 de euro cu TVA inclusă.

Ne puteți urmări și pe Google News

După dimensiuni, Opel Mokka ar trebui să concureze şi cu SUV-ul Dacia Duster. Numai că maşina românească este cu 2.000 de euro mai ieftină în versiunea ei de top.

Mai multe imagini şi date tehnice despre noul Opel Mokka: AICI.

Opel Mokka este încă un exemplu pentru noua tendinţă consemnată pe segmentul SUV - lansarea unor modele (vezi şi: Chevrolet Trax sau Mini Countryman) cât mai mici şi mai puţin poluante.