„Azi dimineața a fost pe la mine, pe la 9, înainte de a pleca la bibliotecă, Dan Andronic. A venit dimineața, în interes de serviciu. El lucrează la o carte, un interviu cu Traian Băsescu în genul celei realizate cu Rogojan, „Puterea umbrei”, o carte de mare succes.

Și pentru că Traian Băsescu tot ne amenința că își va scrie memoriile, s-a găsit o soluție mult mai bună decât scrierea memoriilor de către autor și anume un interviu pe care îl ia Dan Andronic.

Avea nevoie de niște cărți de la mine, eu am un întreg dulap cu istorie post-decembristă și am vorbit să treacă să aleagă cărțile pe care să le parcurgă, să poată pune întrebări și mai interesante și mai solide lui Traian Băsescu.

A plecat cu o sacoșă de cărți și sigur va fi o carte excepțională. Vor fi dezvăluiri senzaționale ale lui Traian Băsescu. Am văzut și eu 2-3 pagini, dar nu vă spun de pe acuma ca să nu reduc interesul pentru carte.

Așadar, aștept cu nerăbdare această carte, aștept cu nerăbdare senzaționalele dezvăluiri ale lui Traian Băsescu”, susține Ion Cristoiu.

Te-ar putea interesa și: