Evenimentul Zilei > EVZ Special > Ce pregătește Traian Băsescu? Fostul președinte a pus la cale un eveniment unic
Ce pregătește Traian Băsescu? Fostul președinte a pus la cale un eveniment unic

Ce pregătește Traian Băsescu? Fostul președinte a pus la cale un eveniment unic

Într-o postare pe blogul său, jurnalistul Ion Cristoiu susține că așteaptă cu nerăbdare dezvăluirile senzaționale pe care le va face fostul președinte Traian Băsescu în noua carte-interviu pe care o scrie jurnalistul Dan Andronic.

„Azi dimineața a fost pe la mine, pe la 9, înainte de a pleca la bibliotecă, Dan Andronic. A venit dimineața, în interes de serviciu. El lucrează la o carte, un interviu cu Traian Băsescu în genul celei realizate cu Rogojan, „Puterea umbrei”, o carte de mare succes.

Și pentru că Traian Băsescu tot ne amenința că își va scrie memoriile, s-a găsit o soluție mult mai bună decât scrierea memoriilor de către autor și anume un interviu pe care îl ia Dan Andronic.

Avea nevoie de niște cărți de la mine, eu am un întreg dulap cu istorie post-decembristă și am vorbit să treacă să aleagă cărțile pe care să le parcurgă, să poată pune întrebări și mai interesante și mai solide lui Traian Băsescu.

A plecat cu o sacoșă de cărți și sigur va fi o carte excepțională. Vor fi dezvăluiri senzaționale ale lui Traian Băsescu. Am văzut și eu 2-3 pagini, dar nu vă spun de pe acuma ca să nu reduc interesul pentru carte.

Așadar, aștept cu nerăbdare această carte, aștept cu nerăbdare senzaționalele dezvăluiri ale lui Traian Băsescu”, susține Ion Cristoiu.

Publicat in categoriile: EVZ Special
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: