Evenimentul Zilei > Actualitate > Cristiano Ronaldo, după ce a reușit să califice Real Madrid în semifinalele Ligii Campionilor: „A fost o seară magică, dar nu cea mai bună seară a mea”
Cristiano Ronaldo, după ce a reușit să califice Real Madrid în semifinalele Ligii Campionilor: „A fost o seară magică, dar nu cea mai bună seară a mea”

Cristiano Ronaldo, după ce a reușit să califice Real Madrid în semifinalele Ligii Campionilor: „A fost o seară magică, dar nu cea mai bună seară a mea”

Real Madrid s-a calificat, aseară, în penultimul act al Ligii Campionilor, după ce a învins formația germană Wolfsburg, în returul „sfertuilor”, scor 3-0 (în tur, 0-2). Eroul trupei de pe „Bernabeu” a fost Cristiano Ronaldo, autorul a unui hattrick.

Star-ul lusitan al trupei madrilene s-a apropiat astfel de recordul obținut în sezonul 2013-2014, atunci când a marcat 17 goluri în Liga Campionilor. În acea ediție, Real Madrid a cucerit „La Decima”, a 10-a Ligă a Campionilor din istoria sa.

Aseară, Ronaldo și-a calificat echipa grație celor trei goluri înscrise în poarta nemților. Datorită succesului de aseară, portughezul a devenit primul fotbalist din lume care înscrie cel puţin 15 goluri în două sezoane diferite de Ligă.

Însă, la finalul meciului cu Wolfsburg, ROnaldo a declarat că acesta nu a fost cel mai bun meci al său făcut în cea mai importantă competiție inter-cluburi din Europa.

„A fost una dintre cele mai bune seri ale mele, dar nu cea mai bună. Pentru un sezon slab, cred că performanţa mea nu e deloc rea şi cred că asta e impresia generală. Am fost aspru criticat şi pot să accept că la începutul sezonului nu am fost la nivelul aşteptat de fani. Am avut probleme, accidentări, dar nu încerc să îmi găsesc scuze. Continui să muncesc.

Am arătat că am revenit la cea mai bună formă a mea, iar cifrele o demonstrează. Sunt fericit şi vreau să joc şi mai bine pe acest final de sezon. Trebuia să fie o seară magică şi aşa a fost. Am început jocul bine, deşi am înfruntat o presiune foarte mare. La fel şi fanii, au fost minunaţi şi s-au ridicat la înălţime. A fost o seară perfectă”, a declarat Cristiano Ronaldo.