Evenimentul Zilei > Politica > Cristian Socol, consilier al premierului: „Nu sunt rudă cu Irina Socol de la Siveco”
Cristian Socol, consilier al premierului: „Nu sunt rudă cu Irina Socol de la Siveco”

Cristian Socol, consilier al premierului: „Nu sunt rudă cu Irina Socol de la Siveco”

Cristian Socol, consilier onorific pe probleme economice al premierului Victor Ponta, a menționat pe pagina sa de Facebook că nu există nicio legătură între el și Irina Socol, președintele Siveco.

”Mai multi jurnaliști sunt interesați dacă există vreo legatură între mine și președinta Siveco. Nu, nu exista nicio legatură, nu o cunosc iar daca prostiile scrise de Vadim Tudor în Tricolorul au ajuns surse credibile înseamna că suntem departe”, a scris Cristian Socol.

Cristian Socol este conferențiar universitar la ASE și editor asociat la „Revista de Economie Teoretică și Aplicată”. Este consilier personal al premierului pe probleme macroeconomice.

Irina Socol, preşedinte şi acţionar al SIVECO România, a fost reţinută de procurori, marţi dimineaţă, alături de o altă persoană, în dosarul de evaziune fiscală în domeniul comercializării de programe informatice, în care au fost făcute percheziţii cu o zi în urmă, notează Mediafax. 

Procurorii au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele acesteia, dar şi pe numele unei alte persoane vizate în acest dosar.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: