Cristi Chivu, final de telenovela

Cristi Chivu, final de telenovela

Final asteptat in "telenovela verii".

Viitorul lui Cristi Chivu, care-si petrece ultimele zile de vacanta la Eforie, s-ar putea afla, in sfarsit, astazi, cand fotbalistul este asteptat sa semneze un contract cu Inter Milano, campioana Italiei. In timp ce Barcelona a renuntat la roman, Real Madrid, cel mai galonat club din lume, l-a somat pe jucator sa dea un raspuns pana astazi ofertei facute inca de saptamana trecuta.

„Galacticii” s-au inteles cu AS Roma in privinta sumei de transfer, 18 milioane de euro, dar n-au ajuns la niciun rezultat cu impresarul Ioan Becali. Comisioanele agentilor si salariul prea mic oferit jucatorului de Real au blocat tranzactia.

De roman, al carui contract cu Roma expira la anul, se mai intereseaza acum doar Inter Milano, exact echipa de la care, sustine presa din Italia si Spania, Ioan Becali ar fi incasat un avans de trei milioane de euro.

Milanezii le ofera celor de la AS Roma 15 milioane de euro plus jucatorul Obinna. Ieri, Chivu nu s-a prezentat in cantonamentul Romei, sperand ca transferul la Inter se va infaptui in cursul zilei de astazi. Procuratorul Victor Becali ii ironizeaza pe sefii romanilor in presa peninsulara: „Vai de Roma! Se va ruga in genunchi de Moratti sa-l cumpere pe Chivu. Jucatorul va merge la Inter”.

Becali: „Suntem tigani, dar ne simtim italieni”

Dupa ce, in ultimele zile, Chivu a devenit dusmanul suporterilor din Cetatea Eterna, care i-au declarat razboi si l-au considerat „mercenar”, Ioan Becali a iesit si el la atac impotriva oficialilor de la AS Roma.

„Cei de la Roma au spus ca dupa Totti, si la egalitate cu Mexes, Cristi este cel mai important jucator al echipei. Oferta financiara pe care ne-au facut-o nu respecta vorbele. Nu ne intereseaza Real Madrid si nici Barcelona. Chivu nu vrea sa plece in alta tara. El vrea sa ramana in Italia, deoarece noi suntem putin tigani, dar ne simtim italieni”, a spus impresarul fara licenta in cotidianul „Il Romanista”.

Ne puteți urmări și pe Google News