Cristi Chivu (40 de ani) vrea să-și construiască o carieră în antrenorat și a început deja să lucreze la echipele de juniori ale clubului Internazionale Milano. Fostul căpitan al echipei naționale activează în prezent la formația echipa U18 a „interiștilor”. Interesant este faptul că tehnicianul a avut o ofertă din România, cel mai probabil de la Petrolul Ploiești.

Club aflat în liga a II-a, fără șanse de promovare în sezonul viitor al Ligii I. Însă, Chivu a decis să nu se întoarcă în țară și să continue într-un mediu cu adevărat profesionist. Acolo unde vrea să urce ușor, ușor, până la nivel de Serie B sau chiar Serie A.

„Nu pot însă să vă dau numele echipei”

„Cu Cristi Chivu chiar astăzi a vorbit fratele meu. A avut o ofertă foarte importantă de la o echipă din România, dar se pare că nu îl tentează să revină în fotbalul românesc pentru că vrea să își continue activitatea la Inter U19 (n.r. – U18). Echipa din țară care l-a contactat este una foarte bună, poate din Liga 2 dintre primele, poate din Liga 1, dar are o importanță destul de mare în România.

Nu pot însă să vă dau numele echipei, deoarece oficialii celor de acolo și nici Chivu nu îmi permit acest lucru. El a înțeles că orice antrenor trebuie să facă toți pașii și de-asta a decis deocamdată să rămână la grupa U18 a celor de la Inter.”, a spus Ioan Becali la Realitatea Sportivă.

Chivu așteaptă în viitorul apropiat oferte de la echipe din primele două divizii italiene

„Dacă vine o echipă de Serie B importantă din Italia și îi propune lui Chivu să se ducă acolo, cu siguranță el va face asta. A fost un mare jucător și sper ca antrenor să fie și mai mare. Din câte știu eu, el dorește ca în Italia să își înceapă această carieră de antrenor profesionist la un nivel înalt”, a mai afirmat Becali.