Gheorghe Dincă este căsătorit și are patru copii. Vecinii bărbatului declaraseră că soția lui Gheorghe Dincă, Elena, a plecat în urmă cu mai mulți ani în Italia, împreună cu copiii. Pentru o perioadă și Gheorghe Dincă a fost în Italia împreună cu familia sa.

La un moment dat, în Italia, Gheorghe Dincă a avut o aventură cu o altă femeie plecată din zonă și Poliția italiană i-a dat interdicție lui Gheorghe să mai calce în Italia, după ce a fost acuzat că a vrut să o agreseze pe fiica femeii.

Bărbatul a revenit în țară, iar în urmă cu o lună s-a întors și soția sa, Elena. Vecinii spun că femeia a venit să locuiască cu el, dar după două săptămâni, suspectul crimei a bătut-o crunt, iar aceasta a mers să locuiască alături de un fiu al lor, în apropiere de Deveselu.

Elena, soția lui Gheorghe Dincă, a fost prezentă, sâmbătă, la perchezițiile de sâmbătă din casa din Caracal a suspectului, unde a fost omorâtă Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani care a cerut ajutor la 112 în timp ce era sechestrată. Soția lui Gheorghe Dincă și doi dintre copiii acestuia au fost audiați, de altfel, de DIICOT.