Evenimentul Zilei > Justitie > Epopeea lui Gheorghe Dincă peste hotare. Lungul istoric de agresiuni al monstrului
Epopeea lui Gheorghe Dincă peste hotare. Lungul istoric de agresiuni al monstrului

Epopeea lui Gheorghe Dincă peste hotare. Lungul istoric de agresiuni al monstrului

Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, figurează pe lista persoanelor care au interdicție de a intra în Italia, după ce a fost acuzat că a vrut să o agreseze pe fiica unei femei cu care era în concubinaj în această țară.

Gheorghe Dincă este căsătorit și are patru copii. Vecinii bărbatului declaraseră că soția lui Gheorghe Dincă, Elena, a plecat în urmă cu mai mulți ani în Italia, împreună cu copiii. Pentru o perioadă și Gheorghe Dincă a fost în Italia împreună cu familia sa.

La un moment dat, în Italia, Gheorghe Dincă a avut o aventură cu o altă femeie plecată din zonă și Poliția italiană i-a dat interdicție lui Gheorghe să mai calce în Italia, după ce a fost acuzat că a vrut să o agreseze pe fiica femeii.

Bărbatul a revenit în țară, iar în urmă cu o lună s-a întors și soția sa, Elena. Vecinii spun că femeia a venit să locuiască cu el, dar după două săptămâni, suspectul crimei a bătut-o crunt, iar aceasta a mers să locuiască alături de un fiu al lor, în apropiere de Deveselu.

Elena, soția lui Gheorghe Dincă, a fost prezentă, sâmbătă, la perchezițiile de sâmbătă din casa din Caracal a suspectului, unde a fost omorâtă Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani care a cerut ajutor la 112 în timp ce era sechestrată. Soția lui Gheorghe Dincă și doi dintre copiii acestuia au fost audiați, de altfel, de DIICOT.

Publicat in categoriile: Justitie, Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: