Evenimentul Zilei > Social > Criminalul de la Medicină se însoară în pușcărie
Criminalul de la Medicină se însoară în pușcărie

Criminalul de la Medicină se însoară în pușcărie

Mai întâi și-a convins iubita să se prostitueze. Apoi, l-a ucis cu sânge rece pe client. L-au tranșat împreună, au fost prinși și condamnați la 20 de ani de pușcărie. Acum, Sergiu Florea se căsătorește în penitenciar cu o ucraineancă.

Sergiu Florea, unul din criminalii de la Universitatea de Medicină din Timișoara a fost părăsit de iubită în timpul procesului și a suferit ca un câine, în tăcere, ani de zile. Abia după cinci ani de detenție, condamnatul spune că și-a găsit dragostea vieții lui: o ucraineancă, de 22 de ani, din Novoselskoe, pe nume Ina Kalioglu.

Cei doi au depus cererea de căsătorie la Primăria Arad, în 23 martie iar ceremonia va fi oficiată în data de 1 aprilie, în incinta Penitenciarului de Maximă Siguranță din Arad. Mirele a cerut să fie păstrată intimitatea ceremoniei, la care vor participa doar rudele de gradul I.

Cine e mireasa

Nimeni nu știe cine e tânăra, de unde a apărut și, mai ales, cum l-a cunoscut pe Sergiu. Informația cum că ar fi studentă la una din cele două universități din Arad nu se confirmă. Nici reprezentanții Uniunii Ucrainenilor din România nu au auzit vreodată de ea.

Oficial însă, Ina îl iubește la nebunie pe Sergiu. E gata să-i poarte numele, din 1 aprilie, să consume cele 48 de ore de dragoste în camera intimă a Penitenciarului, unde vor avea acces în zilele următoare căsătoriei. Noul ei statut îi poate aduce, în cinci ani, printre altele, pașaport UE.

Crima care a șocat România

Pe 31 iulie 2009 Carmen Bejan și iubitul ei, Sergiu Florea, amândoi studenți la Medicină, în Timișoara, l-au ucis pe Trifu Shrottu, 65 de ani, după care l-au tranșat și l-au băgat într-un geamantan și un sac de plastic, plănuind să îi dea foc, în mașina lui. La insistențele lui Sergiu, care voia bani să își cumpere o mașină, Carmen a acceptat să se prostitueze cu bărbatul care o acostase pe stradă. Și-au dat întâlnire în camera de cămin a fetei, unde, nefiind de acord cu solicitarea acestuia de a-i face și sex oral, a izbucnit o ceartă în urma căreia, în timp ce Sergiu îl imobiliza pe client, Carmen i-a înfipt, de trei ori, un cuțit în inimă. Au vrut să-l transporte cu un geamantan, însă cum nu încăpea, i-au tăiat picioarele. Cei doi au fost reținuți pe 2 august2009, iar în 2011 au fost condamnați definitiv de instanța supremă la 20 de ani de închisoare cu executare, pentru omor deosebit de grav și profanare.

La scurt timp după ce a ajuns în penitenciar, Carmen l-a părăsit pe Sergiu și a început o poveste de dragoste cu un traficant de droguri, Claudiu Șatran, cu care s-a și căsătorit în 2012. După prima întâlnire în camera intimă, tânăra a rămas însărcinată. Copilul a supraviețuit doar câteva ore, venind pe lume cu o serie de malformații grave.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: