Magdalena Șerban, femeia care a omârât o tânără aruncându-o sub roțile metroului este în continuare internetă la Spitalul Penitenciar Rahova, deși a cerut să fie eliberată.

Nu doar că i-a fost refuzată cererea, dar instanța a căzut de acord că femeia trebuie să rămână după gratii și să fie verificată constant, mai ales că pe perioada detenției a fost protagonista mai multor episoade violente.

Judecătorii au decis astfel: „Constată legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive luate față de inculpata ȘERBAN MAGDALENA prin încheierea din 13.12.2017 a judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București – Secția I Penală, definitivă prin încheierea nr.439/CO-DL/20.12.2017 a judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Curții de Apel București – Secția a II-a Penală. În baza art.207 alin.6 și alin. 4 C.proc.pen. menține măsura arestării preventive față de inculpata ȘERBAN MAGDALENA (date), urmând a fi verificată periodic, dar nu mai târziu de 30 de zile, respectiv până la 18.08.2018 inclusiv.

În baza art.275 alin.3 C.proc.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la comunicare”, arată Cancan.

Te-ar putea interesa și: