Crimele de la Onești au condus la o decizie de ultimă oră în Poliția Română.

Prin ordin al ministrului afacerilor interne, Lucian Bode, a numit un nou șef la comanda Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bacău.

Astfel, la conducerea instituției zguduită de dubla crimă de la Onești a fost numit comisar șef de poliție Toader Buliga.

Ofițerul a fost împuternicit, cu data de 5 martie 2021, prin ordin al ministrului afacerilor interne, transmite Poliția Română.

Comisar șef de poliție Toader Buliga va îndeplini, pentru 3 luni, atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Crimele de la Onești decizie de ultimă oră

Comisarul șef de poliție Toader Buliga are peste 25 de ani de experiență în structurile Ministerului Afacerilor Interne.

Din anul 2009, el exercită atribuții manageriale în mai multe structuri, printre care, în perioada 2016 – 2018, la nivelul conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

În perioada 2018 – 2020 a ocupat funcții de conducere în cadrul Corpului de Control al ministrului.

Din luna august 2020 și până în prezent a ocupat funcția de director general adjunct în cadrul Direcției Generale Management Resurse Umane din M.A.I.

Conducerea IGPR a desemnat un nou adjunct

Crimele de la Onești, decizie de ultimă oră. Cu aceeași dată, din dispoziția inspectorului general al Poliției Române, comisar șef de poliție Constantin Dragoș Bălău a fost împuternicit să exercite, pentru 3 luni, atribuțiile funcției de adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

 

Comisarul șef de poliție Constantin Dragoș Bălău are peste 23 de ani de experiență în structurile Ministerului Afacerilor Interne, din anul 2005 fiind șef al Poliției Muncipiului Roman.

Crimele de la Onești decizie. Uciși sub nasul polițiștilor

Doi electricieni au fost uciși într-un apartament din Onești de fostul proprietar. Cei doi au fost trimiși să repare instalația electrică.

Ei au fost măcelăriți cu un cuțit de Gheorghe Moroșan, un individ aflat în pragul vârstei de 70 de ani.

Acesta i-a ținut ostatici timp de cinci ore, legați cu mâinile la spate.

În acest timp, luptătorii Serviciului de Intervnție Rapidă ai IPJ Bacău au privit totul de la distanță, de la parterul blocului.

Au năvălit în casă atunci când era prea târziu.

În urma incidentului tragic, șefii IPJ Bacău și cel al Poliției Onești au fost schimbați din funcție.

Exclusiv. Cazul Onești. Detalii cutremurătoare despre crimele din Moldova

Dezvăluiri cutremurătoare despre cazul din Onești. Este incredibil ce a făcut Poliția