Evenimentul Zilei > Actualitate > Crimele de la Caracal. Cuvintele batjocoritoare ale lui Dincă. Cum a râs de anchetatori
Crimele de la Caracal. Cuvintele batjocoritoare ale lui Dincă. Cum a râs de anchetatori

Crimele de la Caracal. Cuvintele batjocoritoare ale lui Dincă. Cum a râs de anchetatori

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a declarat, vineri, la Caracal, că Gheorghe Dică i-a ironizat pe anchetatori la verificări, spunându-le că-i pare bine că îi fac curat în casă, din moment ce oricum intenționa să o vândă.

A zis „Ah ce frumos că-mi faceți curat că tot vreau să-mi vând casa”. Şi casa, zice, îţi intru peste ea, şi atunci s-a cam intristat. Eu am înţeles ceva din asta!“, a declarat apărătorul.

Avocatul familiei Luizei Melencu a mai spus că Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, ar fi vrut să-și ia o rulotă cu care să umble prin țară.

„Este evident ca era obsedat de sex. Şi a fost fixat și în prezența unor femei. Una din căutarile lui pe Google erau mașinile rulotă. Omului acestuia cred că nu îi mai ajungea Caracalul pentru activitățile infracționale, voia să facă un tur al țării, să-și ia casa în spinare și presupun să facă lucruri infracționale prin toată țara”, a completat Tonel Pop, citat de cancan.ro

Vineri, la Poliția Caracal au fost audiați mai mulți vecini de-ai suspectului.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: