Evenimentul Zilei > Actualitate > Crimă terifiantă! Și-a ucis fiul și apoi a săvârșit o faptă halucinantă!
Crimă terifiantă! Și-a ucis fiul și apoi a săvârșit o faptă halucinantă!

Crimă terifiantă! Și-a ucis fiul și apoi a săvârșit o faptă halucinantă!

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ a reținut vineri un bărbat de 73 de ani din Roman, suspect că şi-ar fi ucis fiul, iar după ce ar fi tranşat cadavrul, l-ar fi aruncat în râul Siret.

Potrivit IGPR, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Dulceşti au fost sesizaţi de către un tânăr de 29 de ani cu privire la faptul că a observat un membru superior de natură umană în râul Siret din localitatea Horia, scrie cancan.ro.

”La data de 6 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați de către un tânăr de 29 de ani, cu privire la faptul că a observat un membru superior de natură umană în râul Siret din localitatea Horia.”, a informat IPJ Neamț.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 72 de ani, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de omor și profanare de cadavre sau morminte”, se arată într-un comunicat.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 72 de ani, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de omor și profanare de cadavre sau morminte”, potrivit poliției.

”Imediat, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț s-a constituit o echipă operativă de lucru formată din polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cei ai Poliției municipiului Roman și Secției de Poliție Rurală Dulcești, precum și criminaliști, care au demarat activitățile de căutare în râul Siret, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în vederea descoperirii celorlalte părți de corp omenesc.

În urma unei expertize dactiloscopice efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că membrul superior aparține unui bărbat de 45 de ani, din Roman.

În baza activităților informativ investigative desfășurate cu operativitate a reieșit faptul că, în perioada 1 – 5 august a.c., pe fondul unei stări conflictuale și a consumului de alcool, un bărbat de 73 de ani, din Roman, l-ar fi agresat pe fiul său cu un obiect tăietor-înțepător, în timp ce se aflau în incinta locuinței, în urma leziunilor suferite survenind decesul acestuia Ulterior, cel în cauză ar fi depesat corpul și l-ar fi aruncat în albia râului Siret”, precizează reprezentanţii IJP Neamţ.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost prezentat procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, care a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de omor şi profanare de cadavre sau morminte.