Evenimentul Zilei > Social > Crimă oribilă în Vaslui! Băiat de 14 ani, bătut cu parul până a murit!
Crimă oribilă în Vaslui! Băiat de 14 ani, bătut cu parul până a murit!

Crimă oribilă în Vaslui! Băiat de 14 ani, bătut cu parul până a murit!

O crimă groaznică i-a îngrozit până și pe vasluieni. Un adolescent de numai 14 ani a fost lovit cu o bâtă până a murit!

Criminalul este un bărbat în vârstă de 39 de ani, din localitatea Hoceni. Proprietar al unui magazin, suspectul s-a răzbunat pe victimă fiindcă îi spărsese buticul și îl incendiase, cu trei săptămâni în urmă.

Acum o săptămână, băiatul a dispărut de acasă, iar bunicii au anunțat Poliția din comună. Inițial, s-a crezut că tânărul a fugit la o stână, acolo unde obișnuia să meargă să lucreze pentru ciobani, însă oamenii legii au extins căutările și, într-un final, i-au găsit trupul neînsuflețit aruncat într-o râpă.

Procuror criminalist, Alice Ruja a explicat ce s-a întâmplat. Astfel, pe 23 februarie, agresorul s-a întâlnit cu băiatul, l-a dus în pădure și l-a pus să povestească tot. Când a simțit că minorul minte, i-a aplicat mai multe lovituri cu un par, sfârșind prin a-l omorî în bătaie!

„Autorul a susținut că i-a aplicat cam 100 de lovituri. L-a lăsat în pădure, căzut, și a plecat acasă. Asta s-a întâmplat în jurul prânzului. Seara s-a întors să vadă dacă mai trăiește. A constatat că victima era decedată și a decis să o ascundă. A pus-o în pătură și a dus-o și a aruncat-o într-o râpă la marginea satului, la 36 de metri adâncime. A acoperit-o cu pământ”, a declarat Alice Ruja, conform Știrile Pro Tv.

Suspectul a picat testul poligraf și, astffel, a fost nevoit să recunoască uciderea băiatului. Ulterior, i-a dus pe polițiști la locul unde a ascuns cadavrul.