Alin Gabriel Apopei şi logodnica sa, Denisa Silmen, se mutaseră împreună cu chirie de aproape două luni. Se pare bărbatul era foarte gelos, iar scandalul dintre ei s-ar fi produs după ce tânăra l-a anunţat că vrea să le facă o vizită rudelor din România.Tânărul de 26 de ani este plecat de mai mulţi ani, cu toată familia, în Anglia. Lucra la clubul de manele pe care sora lui îl deţine în Londra, relatează stirileprotv.ro.

În urmă cu doi ani, bărbatul şi-a întâlnit marea dragoste, iar acum o luna şi jumătate cei doi tineri s-au logodit. Au anunţat fericiţi evenimentul pe Facebook, iar faţă a postat fotografia cu inelul scump pe care îl primise de la viitorul soţ.

Pe neaşteptate, însă, în locuinţa lor a izbucnit scandalul. Chemaţi de urgenţă, poliţiştii au găsit-o pe tânăra înjunghiată, iar paramedicii n-au mai putut să o salveze. Avea trupul brăzdat de zeci de lovituri de cuţit. Logodnicul fetei a fost reţinut imediat şi dus la poliţie, iar ulterior instanţa a decis arestarea lui.

Denisa și Alin Gabriel s-au cunoscut la Londra. S-au mutat împreună şi se pregăteau de nuntă, spun prietenii. Dar, joi seară, din casă celor doi s-au auzit ţipete înfiorătoare. Îngroziţi vecinii au chemat poliţia.

Din păcate, era prea târziu pentru tânăra care zăcea moartă cu trupul plin de răni. Alin n-a încercat să se opună când poliţiştii l-au încătuşat.

Prietenii în Braşov ai tânărului sunt şocaţi de vestea crimei. Spun că Alin a fost întotdeauna un băiat la locul lui şi o iubea nespus pe Denisa. Era însă foarte gelos. Scandalul dintre ei ar fi izbucnit când faţă a anunţă că ar vrea să vină în România să îşi viziteze rudele rămase în ţară, la Sibiu.

Denisa va fi înmormântată la Sibiu. Mama ei a plecat deja la Londra că să facă toate formalităţile necesare repatrierii trupului neînsufleţit. Rudele aflate în străinătate au deschis şi un cont unde prietenii tinerei au făcut donaţii pentru tristă ceremonie.

Locul în care s-a produs teribila dramă

Vecinii din Eversleigh Road au declarat pentru publicaţia newhamrecorder.co.uk că nu îi cunoşteau personal pe cei doi tineri, care se mutaseră de curînd în imobil, dar că ei păreau liniştiţi şi la locul lor. Remarcaseră însă că Denisa era foarte frumoasă. „Este o tragedie, era o tînără foarte frumoasă. Chiar ieri mă salutase”, a declarat Philip Christian, de 60 de ani, pentru publicaţia Evening Standard. Tot Evening Standard scrie că victima avea ,,mai multe leziuni oribile“ în zona capului şi pe piept. Martorii au povestit, scrie aceeaşi publicaţie, că au văzut cum poliţişti au scos un cuţit din casă într-o pungă transparentă.