Evenimentul Zilei > Actualitate > Crimă înfiorătoare în București! A aruncat-o de la etajul patru. S-a intervenit de urgență
Crimă înfiorătoare în București! A aruncat-o de la etajul patru. S-a intervenit de urgență

Crimă înfiorătoare în București! A aruncat-o de la etajul patru. S-a intervenit de urgență

O crimă înfiorătoare a avut loc, sâmbătă seară, în București. Un tânăr și-a aruncat bunica de la etajul patru al unui imobil.

O crimă înfiorătoare a avut loc, sâmbătă seară, în Capitală. Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, și-a aruncat bunica de la etajul patru al unui bloc. Din nefericire, medicii care au ajuns la locul incidentului nu au mai putut face nimic pentru a îi salva viața femeii.

Crima s-a produs sâmbătă seară, într-un bloc din București. Înainte de oribila faptă, cei doi s-ar fi certat destul de rău, iar la un moment dat, tânărul, în vârstă de 23 de ani, a împins-o pe femeie pe geam, de la etajul patru al blocului. Femeia a murit pe loc, scrie Antena 3.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București

„În data de 19.12.2020, în jurul orei 20.30, prin apel 112 a fost sesizat faptul că o femeie s-a prăbușit în gol de la etajul superior al unui bloc situat în sectorul 4, fiind constatat decesul.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, fiind demarate cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că femeia în vârstă de 71 de ani a fost victima infracțiunii de omor. În cauză a fost reținut un tânăr de 23 de ani, nepotul persoanei decedate.

Acesta a fost depistat, cu sprijinul Secției 7 Poliție. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, se arată într-o informare a Poliţiei.

În vara acestui an, o altă crimă bizară a îngrozit Capitala. O crimă înfiorătoare a avut loc în București. Un bărbat a ucis cu sânge rece o femeie cu un cuțit. O crimă înfiorătoare care a pus în alertă polițiștii din Capitală.

Potrivit primelor informații, autorul a fost un bucureștean, în vârstă de 49 de ani. Victima a fost soția lui, în vâsrtă de 47 de ani.

Femeia ar fi fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit.

Strigătele ei au alertat vecinii care ar fi sunat la numărul de urgență 112. Până la sosirea polițiștilor, însă, ucigașul a reușit să fugă.