Caz odios în Marea Britanie. A otrăvit doi bătrâni, apoi s-a uitat pe telefon cum mor

Caz odios în Marea Britanie. A otrăvit doi bătrâni, apoi s-a uitat pe telefon cum mor Cuplu din Anglia, ucis cu fentanil. Sursa Foto- Dreamstime

Un tribunal l-a acuzat pe Luke D’Wit că a ucis un cuplu de bătrâni prin otrăvire cu fentanil și le-a rescris testamentul. El a instalat o cameră video în casa lor și a folosit o aplicație pe telefonul său pentru a-i urmări cum mor în fotoliile lor.

Un bărbat a folosit o aplicație pe telefonul său pentru a urmări cum un cuplu de doi bătrâni mureau după ce i-ar fi otrăvit cu fentanil, un analgezic opioid.

Crimă odioasă în Essex. Cuplu otrăvit cu fentanil

Crima odioasă s-a petrecut în Marea Britanie, Anglia, în regiunea Essex, chiar în perioada Paștelui anglican de anul trecut.  Luke D’Wit, 34 de ani, a rescris un testament pentru Stephen și Carol Baxter.

El a devenit moștenitorul beneficiar, la o zi după ce ambii au fost descoperiți morți în fotoliile lor.  El neagă că i-ar fi ucis pe cei doi, care dețineau o companie de succes care producea covorașe de baie, la casa lor din Mersea Island, Essex.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tracy Ayling KC, procuror, a spus că D’Wit a lucrat pentru cei doi bătrâni și s-a împrietenit cu ei, afirmând mai târziu că le era „ca un fiu adoptiv”.

Criminalul care i-a otrăvit cu fentanil era considerat „fiul lor adoptiv”

Jurații au fost informați joi că D’Wit instalase o „aplicație de supraveghere de securitate mobilă” pe telefonul său. Acesta le-a putut supraveghea decesul printr-o cameră video de pe un alt dispozitiv.

Domnul și doamna Baxter  s-au așezat „în fotoliile lor” în după-amiaza zilei de 7 aprilie anul trecut. Două zile mai târziu, trupurile lor au fost găsite în aceleași scaune de fiica lor Ellie.

În imaginile surprinse prin cameră este surprins D’Wit, mergând spre casa lor, „uitându-se la un telefon”.

Detaliile crimei

Potrivit acuzatorilor, D’Wit se uita la domnul și doamna Baxter cum mor, încă de când erau deja incapacitați, prin telefon. Ei mai spun că a comis crima în mod profesionist, administrându-le analgezic în doză mare. Apoi, a curățat ceștile, fără a lăsa nicio urmă.

El nu a părăsit casa familiei Baxters până la ora 19:55, 7 aprilie, când a fost din nou surprins de o cameră video.  Trupurile lor au fost găsite în cele din urmă pe 9 aprilie duminica Paștelui anglican, când fiica lor Ellie a sosit și i-a văzut morți prin fereastră.  A apelat imediat la urgențe.

Potrivit The Independent,  D’Wit le-a rescris testamentul și le-a furat bijuteriile, printre multe alte lucruri, pentru a beneficia de moartea lor.