Crima de la Onești. Avocatul soției criminalului din Onești a făcut, miercuri seară, precizări despre acuzațiile care i se aduc femeii. Avocatul susține că nu există dovezi că ea ar fi participat la imobilizarea celor doi muncitori și că s-a declarat îngrozită de crima produsă de soțul ei.

„Am înțeles de la soția celui care a săvârșit fapta că acele coliere de plastic, soțul ei le achiziționate pentru a rezolva o problemă la maşină. Ea a a motivat că geanta ei stătea, în permanență în mașină pentru că ei locuind la țară mașina stătea în curte, curte era păzită, nu-i era niciodată teamă să lase geanta în mașină. Ea spune că l-a crezut, că nu se pricepe la maşini”, a spus avocatul femeii.

„Nu există o dovadă în sensul acesta, nici măcar dovada că ar fi intrat o dată cu el sau ulterior în apartament. Nu există o dovadă că ar fi contribuit la imobilizarea celor două ulterioare victime”, a precizat Valentin Iacob.

Crima de la Onești. Soția criminalului, șocată de gestul soțului ei

„Ieri în sala de judecată în timp ce era analizată propunerea parchetului de arestare preventivă, la un moment dat inculpata Moroșan Aurelia a spus că a fost cumva îngrozită de masacru. Pe măsură ce trece timpul, realizează adevărata dimensiune a ceea ce s-a întâmplat. A folosit în mod expres cuvântul masacru. Cred că începe să realizeze ce s-a întâmplat, nu neapărat că s-ar desolidariza de soțul ei, dar părea să nu fi de acord cu ceea ce a făcut acesta

A negat întotdeauna că ar fi intrat în casă și că ar fi contribuit în fel sau altul la imobilizarea celor doi oameni.

Referitor la cuţit, femeia a declarat că a văzut că soțul ei are ceva mare într-un în buzunar de hanorac, dar nu l-a întrebat pentru că de multe ori nu îi răspunde. A declarat că îl ştie ca un om impulsiv dar nu-şi  imagina niciodată că poate să ajungă până la stadiul în care să omoare doi oameni”, a mai spus avocatul, pentru Antena 3.