Evenimentul Zilei > Actualitate > Crima de la Ghimpați! A doua bombă a serii: A fost descoperită acum
Crima de la Ghimpați! A doua bombă a serii: A fost descoperită acum

Crima de la Ghimpați! A doua bombă a serii: A fost descoperită acum

Simona Ghinea, tânără în vârstă de 22 de ani, care a dispărut sâmbătă din București și despre care s-a spus că ar fi una și aceeași persoană cu fata ucisă și incendiată la Ghimpați, a fost găsită. În viață.

Ea se afla internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”, fiind găsită de polițiști, miercuri seara.

Simona ar fi fost văzută ultima dată în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar bunicul fetei, singura sa rudă, a reclamat la Poliţie dispariţia nepoatei sale.

Toată lumea s-a alarmat în momentul în care s-a aflat de cazul fetei incendiate la Giurgiu, temându-se că aceasta ar putea fi chiar Simona Ghinea.

Chiar și semnalmentele corespundeau. Simona este înaltă, 1.70m, slabă, aproximativ 40 de kilograme, părul lung, ochii căprui, tenul măsliniu. Aproape identice cu cele ale fetei arse în geamantan în localitatea giurgiuveană Ghimpați.

Exista ipoteza că tânara dată disparută în București își făcuse un nou iubit de care bunicul nu era prea încântat. Fata ar fi lucrat în domeniul HoReCa, în Centrul Vechi al Capitalei. Pe contul său de Facebook apare informatia conform căreia ar fi urmat și o școală postliceală de asistente medicale.

Rămâne întrebarea la care anchetatorii trebuie să răspundă

Cine este tânăra omorâtă și incendiată la Ghimpați și al cărui ADN nu se află în baza de date a Poliției?

Tânără ucisă și incendiată ar avea vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, înălțimea 1,60-1,65 m, greutatea 50-55 kg, corpolență atletică, părul șaten, drept, de lungime mijlocie, urechile mici și depărtate, dinții în stare bună, fără carii, compleți, cu excepția incisivului mic din dreapta-sus, care lipsește, numărul la încălțăminte 35-36, sânii mici, subdezvoltați în raport cu corpul, fără cicatrice sau tatuaje.

În urma unor analize care au comparat ADN-ul fetei incendiate în Giurgiu și cel al fetei dată dispărută din București a ieșit la iveală că acesta nu corespunde. Cu alte cuvinte nu este vorba despre una și aceeași persoană. Și asta s-a aflat înainte de a fi Simona găsită în spital.

Acum, anchetatorii crimei din Giurgiu încearcă să afle cine este fata incendiată pe marginea şoselei dintre satele Valea Plopilor şi Ghimpaţi. Căci pista inițială luată în calcul, aceea a cazului fetei dispărute, din Bucureşti, Simona Ghinea, a picat.