O tânără de 22 de ani va ajunge în fața judecătorilor după ce a comis o crimă care a îngrozit orașul rusesc Sankt Petersburg. Femeia și-a ucis cu bestialitate sora mai mică, din gelozie.

Nu mai puțin de 189 de lovituri de cuțit i-a aplicat Elizaveta Dubrovina sorei sale de 17 ani, Stefania. Aflată sub influența stupefiantelor, ucigașa a mutilat trupul victimei după atac, tăindu-i urechile.

Polițiștii sosiți la fața locului au găsit o scenă de coșmar. Victima zăcea fără suflare într-o baltă de sânge.

Asupra suspectei au planat și zvonuri conform cărora ar fi jucat în filme deocheate, însă cei care o cunosc resping o asemenea variantă.

„O știam pe Stefania de aproximativ doi ani. Era modestă și atractivă, făcea parte din show-urile mele. Nu a fost niciodată implicată în asta. Încerca să-și facă o carieră în modelling”, a declarat, la rândul lui, Stas Baretsky, o vedetă mondenă din Sankt Petersburg.

Elizaveta a fost imediat arestată și internată într-un centru psihiatric, acolo unde a stat timp de trei ani. Acum, suspecta va ajunge în fața judecătorilor și, dacă va fi găsită vinovată, riscă până la 25 de ani de închisoare.

Cu toate acestea, Elizaveta neagă faptul că și-ar fi ucis sora și dă vina pe fostul iubit al tinerei, acum în vârstă de 44 de ani.

În urma anchetei, autoritățile au constatat că bărbatul nu a luat parte la atac, fiind doar martor, și prin urmare nu are calitatea de suspect. Potrivit Daily Mail, se întorcea de la magazin, de unde cumpărase vin, atunci când a văzut-o pe victimă fără suflare.

În 2016, atunci când a avut loc crima, ziarul Komsomolskaya Pravda scria că trupul Stefaniei a fost „aproape ruinat de loviturile sorei mai mari”, citând surse din anchetă.

Într-un interviu pentru aceeași publicație, mama fetelor a declarat că Elizaveta și-a recăpătat memoria și a susținut că bărbatul a fost cel care s-a purtat ca un „demon”.