Evenimentul ZileiInternationalCrima care a îngrozit Italia. Urzeala diabolică a unei românce de 18 ani

Crima care a îngrozit Italia. Urzeala diabolică a unei românce de 18 ani

Crima care a îngrozit Italia. Urzeala diabolică a unei românce de 18 ani
Italia a fost bulversată de o crimă comisă cu sânge rece. Elena, fata de 18 ani care i-a cerut iubitului să-i omoare tatăl, a vrut să inducă în eroare anchetatorii. Motivul crimei este că familia fetei nu era de acord cu relația ei. Cu toate acestea, mama fetei nu vrea să o lase să meargă la închisoare.

Mama fetei de 18 ani, Liana, a înțeles totul imediat. Certurile cu fiica și vorbele Elenei care păreau a fi lipsite de sens, au fost puse în practică. Adolescenta spunea că nu se va despărți de iubitul ei Giovanni și că vor rămâne împreună „cu orice preț”. Acesta, la rândul lui a țipat: „Atunci veți vedea”, înainte de a trânti ușa și de a se închide în camera lui.

Mama a înțeles cine a fost autorul crimei încă din primul moment, dar a încercat cu disperare să nu creadă. La secția de poliție, Elena repeta mereu că cel care l-a înjunghiat pe tatăl ei era un tâlhar, un individ care voia să-l jefuiască. Mama ei, Liana a tăcut. Nu putea spune un cuvânt. Se uita spre Emilia, cealaltă fiică, dar nu spunea nimic. Abia când a sosit vestea că soțul ei Aldo a murit în cele din urmă, Liana și-a dat seama că nu poate continua să se amăgească.

Mama vrea să își scape fata de închisoare

„Este de ajuns. Destul!” a izbucnit femeia șocată de durere. Și atunci minciunile fiicei ei au început să se destrame. Elena însăși și-a dat seama că nu mai poate continua povestea inventată cu jaful. În timpul interogatoriilor a început să se contrazică, să se încurce într-o reconstituire din ce în ce mai puțin credibilă. Nu a mai avut nimic de făcut decât să se resemneze și să admită ce a făcut împreună cu iubitul ei. Chiar și în acel moment mama ei încă se gândea cum să o protejeze: „Trebuie să-i găsesc un avocat imediat, trebuie să mă asigur că se poate apăra”.Chiar dacă l-a ucis pe tatăl ei și „a vrut să ne ucidă pe toți, nu o voi abandona”.

Liana a luat telefonul și l-a sunat pe avocat: „Ai grijă de fiica mea, te rog”. Depinde de el să identifice o strategie defensivă în aceste ore și să o apere în fața judecătorului, scrie stiridiaspora.ro.


Accesează: