Evenimentul Zilei > Actualitate > Crimă violentă în apropiere de Viena. Mamă și fiică împușcate în pădure
Crimă violentă în apropiere de Viena. Mamă și fiică împușcate în pădure

Crimă violentă în apropiere de Viena. Mamă și fiică împușcate în pădure

O crimă violentă s-a petrecut zilele trecute într-o pădure la aproape jumătate de oră de mers de Viena, capitala Austriei.

Crimă violentă în apropiere de Viena.

O femeie și fiica ei au fost descoperite moarte într-o mașină, la jumătate de oră distanță de Viena, în Austria. Cele două mama și fiica în vârstă de patru ani au fost împușcate. Mașina cu cele două corpuri a fost descoperită duminică, de un vânător, conform autorităților austriece, într-o pădure.

După cum informează DPA, mama şi fetița de patru ani au fost găsite împuşcate într-o maşină, duminică, într-o pădure din Austria. Polițiștii anchetează o crimă săvârșită cu violență, după cum a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Cercetările au demarat în aceași zi, iar în cadrul anchetei a fost audiat fostul partener al femeii. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 29 de ani, tatăl fetiței. Inițial poliția nu a confirmat aceste informații, despre bărbat, care au fost obținute de jurnaliști.

Potrivit poliţiei, un vânător a găsit maşina pe un drum forestier din localitatea Mistelbach. Această localitate este situată la aproximativ 60 de kilometri nord de capitala Austriei, Viena.

Citește și:

Crima care a înfiorat România. Ce s-a întâmplat cu primul condamnat pe viață după Revoluție

Dezvăluiri despre crima din Jilava. „Am văzut-o într-o baltă de sânge”

Crima de la Onești, filmul evenimentelor. Cum s-a ajuns la asasinat, când au fost chemate trupele speciale

Exclusiv EvZTV. Crima din Ghimpați, dezvăluiri uluitoare. Rolul COVID-19 în tragedia care a șocat România