Exclusiv. Tatăl lui Vlad Voiculescu conduce în continuare mașina, grațiat după ce a provocat un accident mortal în anul 1999. VIDEO

Exclusiv. Tatăl lui Vlad Voiculescu conduce în continuare mașina, grațiat după ce a provocat un accident mortal în anul 1999. VIDEO

Numele lui Vlad Voiculescu este legat de un nou scandal după ce au ieșit la iveală detalii ireale, păzite bine, din trecutul familiei sale.

Scandalurile par să se țină lanț de Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății. De această dată, controversele se conturează în jurul unui secret pe care familia Voiculescu l-a păstrat timp de aproape 20 de ani.

Cum s-a produs accidentul rutier în care a fost implicat tatăl lui Vlad Voiculescu

La începutul anului 1999, Vasile Iulian Voiculescu, tatăl lui Vlad Voiculescu, a provocat un accident rutier în urma căreia o persoană și-a pierdut viața, iar alta a fost grav rănită. Tragicul eveniment rutier s-a produs în Brașov, pe drumul dintre localitatea Ghimbav și orașul Brașov.

În încercarea de a tăia o linie dublă continuă, Vasile Iulian Voiculescu s-a ciocnit de o altă mașină care circula regulamentar. În urma impactului puternic, cealaltă mașină a ajuns direct pe calea ferată, iar șoferița care conducea mașina a fost grav rănită. În schimb, mașina condusă de tatăl lui Vlad Voiculescu s-a răsturnat, iar pasagerul care se afla în dreapta și-a pierdut viața.

Ne puteți urmări și pe Google News

Iulian Vasile Voiculescu, trimis în judecată

La aproape un an de la tragedie, Iulian Vasile Voiculescu a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă tribunalul Brașov. Acesta este acuzat de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

În 2003, tatăl fostului ministru al Sănătății este condamnat de judecători la doi ani cu suspendare pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. De asemenea, acestuia i se mai cere să plătească daune materiale după cum urmează: 50.000.000 lei (vechi) despăgubiri civile familiei tinerei moarte, plata a 20.000 de lei (vechi) despăgubiri civile tinerei rănite, plata a 375.249 lei (vechi) CAS Brașov pentru spitalizarea victimelor respectiv plata a 3.000.000 lei (vechi) cheltuieli judiciare.

 Tatăl lui Vlad Voiculescu, grațiat în baza unui legi date de PSD

În vara anului 2003, tatăl lui Vlad Voiculescu este condamnat definitiv la trei ani de închisoare. Cu toate acestea, după ce Tribunalul din Brașov a constatat că i se aplică legea penală mai favorabilă, Vasile Iulian Voiculescu a fost grațiat în baza legii adoptată de PSD în 2002. Același PSD în care Vlad Voiculescu, tânăra speranță a PLUS, aruncă acum cu pietre ori de câte ori are ocazia.

După cum se poate observa și în imaginile obținute în exclusivitate de către jurnaliștii de la EvZ, cu toate că a provocat un accident rutier grav, pentru care nu a suportat nicio consecință, tatăl lui Vlad Voiculescu nu are absolut nicio problemă în a se urca la volanul unei mașini.