Crima care a cutremurat România. Tânăr bătut și incendiat de trei adolescenți

Crima care a cutremurat România. Tânăr bătut și incendiat de trei adolescenți

Potrivit procurorilor care anchetează cazul, un tânăr de 29 de ani a fost bătut cu cruzime de doi adolescenți, de 16 şi 17 ani, după ce au consumat băuturi alcoolice și apoi s-au luat la ceartă pentru niște conflicte mai vechi.

Anchetatorii au găsit victima carbonizată în urma unui incendiu care a fost provocat de agresori. Niște persoane care au văzut incendiul au apelat la numărul de urgență 112 și au cerut intervenția pompierilor. Abia atunci polițiștii au descoperit crima cutremurătoare.

Ca să își acopere urmele, criminalii, ajutați și de un copil de 12 ani, au transportat victima la o baracă, pe care au incendiat-o când bărbatul era încă în viață. Criminalii au fost prinși la puțin timp după săvârșirea crimei.

„S-a stabilit faptul că persoana vătămată a fost bătută iniţial la adresa din municipiul Reşiţa, str. Căminelor, jud. Caraş-Severin, de către numiţii D. K. M.(17 ani) şi C. A. R.(16 ani), fiind transportat pe malul Bârzavei (pe strada Ţerovei, podul ce duce înspre SC C. SA), unde a fost agresat ulterior de aceleaşi persoane, aducând-o în stare de semi-inconştienţă, fiind transportat în decursul aceleiaşi nopţi, de către numiţii D. K. M. şi C. A. R., precum şi D. A. F. (minor în vârstă de 12 ani), la sălaşul situat în spatele blocului cu nr. 1 de pe strada Albăstrelelor din municipiului Reşiţa, unde a fost din nou agresat fizic, iar ulterior, cât încă victima se afla în viaţă, a fost incendiată”, au transmis, marţi, procurorii care se ocupă de caz.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, anchetatorii susțin că tânărul s-ar fi întâlnit cu adolescenții și ar fi consumat alcool. La un moment dat, între ei a izbucnit un scandal violent, pe fondul unor certuri mai vechi. În bătaia care s-a iscat între cei trei, unul dintre tineri l-a lovit puternic în zona capului, iar bărbatul de 29 de ani s-a prăbușit. Medicii legiști au stabilit că victima încă mai trăia când criminalii l-au dus în baracă și ar fi dat foc încăperii.

Adolescenţii de 16 şi 17 ani au fost reţinuţi și prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat, potrivit antena3.ro