CRBL, dezvăluire neașteptată despre divorț. Ce l-a făcut să pună punct mariajului cu Elena

CRBL, dezvăluire neașteptată despre divorț. Ce l-a făcut să pună punct mariajului cu Elena Sursa foto Facebook

CRBL și Elena au ales de comun acord să pună punct mariajului de 16 ani. Inițial, niciunul dintre ei nu a vrut să vorbească despre divorț, în schimb au precizat că a fost o decizie comună.

CRBL vorbește deschis despre divorțul de Elena

La câteva săptămâni după despărțire, CRBL a vorbit despre motivul care a dus la separare. Anunțul divorțului a venit la scurt timp după participarea la Power Couple, unde au arătat ca un cuplu puternic și unit.

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună.

După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, au transmis cei doi într-un mesaj comun postat pe Instagram.

crbl si elena

CRBL și fosta soție, Elena. Sursa foto Facebook

O promisiune nerespectată

CRBL a revenit asupra deciziei și a vorbit despre motivele care au dus la despărțire. Invitat la podcastul lui Măruță, artistul a adus în discuție pactul pe care l-a făcut cu Elena în urmă cu 16 ani, chiar în ziua nunții.

Ambii au promis că vor depune toate eforturile pentru ca relația lor să funcționeze. Deși, de-a lungul timpului au făcut față provocărilor, se pare că divorțul a fost cea mai bună variantă pentru amândoi, mai ales că la mijloc este și Alexia, fiica celor doi, care a ajuns deja la vârsta adolecenței.

CRBL

Sursa: Instagram/ Eduard CRBL

CRBL: Suntem și am fost o familie unită

„Noi suntem și am fost o familie unită. Am construit niște lucruri extraordinare împreună. Alexia confirmă toată povestea noastră. Noi ne-am promis acum 16 ani, că în momentul în care se va întâmpla să se stingă flacăra aia, să încercăm să o aprindem sau să vedem ce se întâmplă.

Nu e un motiv anume. Dar în momentul în care ajungi în punctul ăla și încerci, și faci toate demersurile și vezi că nu mai merge, atunci te pui la masă ca un adult și stai de vorbă despre subiect. Am hotărât amândoi de comun acord să facem acest pas.

Și că poate de acasă nu pare așa. Că la noi, în lume, divorțurile sunt doar despre înșelat, bătăi, sau alte lucruri. La noi nu a fost cazul ăsta. Noi nu facem parte din șablonul ăsta. Noi am fost doi oameni care am zis că decât să ajungem într-o zonă în care să ne batem joc de noi, sau de familia noastră mai bine comunicăm și luăm o decizie echilibrată”, a declarat CRBL.

CRBL

CRBL. Sursa foto: Arhiva EvZ

Artistul n-a rezistat prea mult timp singur

CRBL n-a stat prea mult timp de unul singur. De curând a fost surprins în compania unei domnișoare din Republica Moldova, mult mai tânără decât el. Este vorba de Olga Guțanu o tânără frumoasă în vârstă de 23 de ani, fotomodel și fosta finalistă a unui concurs de Miss.