Evenimentul Zilei > Monden > Costin Mărculescu, îngropat în datorii. Cât de grave erau, de fapt, problemele financiare
Costin Mărculescu, îngropat în datorii. Cât de grave erau, de fapt, problemele financiare

Costin Mărculescu, îngropat în datorii. Cât de grave erau, de fapt, problemele financiare

Ies la iveală noi detalii despre problemele financiare cu care se confrunta Costin Mărculescu.

Antena 3 a informează că regretatul actor avea datorii la întreținere de peste 12.000 mii de lei.

Probblemele financiare au începu să apară după ce Costin mărculescu a fost nevoit să închidă agenția de fotomodele pe care o deținea.

„Mi-am pierdut vila din Pipera, mașinile, banii, bijuteriile, tot. Peste toate astea, am rămas cu vreo sută de mii de euro, datorii. De 8 ani de zile, deși am apărut în peste 2500 de emisiuni, la toate televiziunile, mi-am dat seama că toată lumea s-a folosit de mine. ”, spunea Mărculescu în urmă cu ceva timp.

Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare, în noaptea de miercuri spre joi, în locuința sa din Sectorul 3 al Capitalei.

Actorul din Liceenii nu mai fusese văzut de câteva zile. Costin Mărculescu ar fi împlinit 51 de ani pe 29 iunie.

Anuțul morții lui Costin Mărculescu a fost făcut la emisiunea Extra Night Show, prezentată de Dan Capatos, la Antena 1.

„Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor, iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”, a declarat Horațiu Tudor, reporter al emisiunii. Costin Mărculescu ar fi fost găsit în cadă, în stare de putrefacție, după ce pompierii au spart ușa.

În ultima perioadă, Costin Mărculescu avea mari probleme financiare, după cum spun apropiații, se pregătea să lanseze o carte și spera să-și revină.

Nascut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Marculescu a debutat in televiziune in anul 1984, la varsta de 15 ani, in doua piese TV “Misiune speciala” si “Ecaterina Teodoroiu”, iar in Cinematografie in 1985 in filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard langa debarcader”, in 1986 a avut sansa sa fie distribuit in cel mai bine vandut film romanesc din istorie in regia lui Nicolae Corjos, celebrul “Liceenii” alaturi de Stefan Banica Jr., Oana Sarbu, Mihai Constantin, Tudor Petrut, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivascu etc.

A absolvit Academia Nationala de Teatru si Film I.L. Caragiale promotia 1989 – 1993. A fost invitat in sute si sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune in calitate de actor sau cantaret. A scos 7 videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate.

A colaborat cu mai multe Teatre sustinand peste 2000 de spectacole in tara si in strainatate jucand impreuna cu mai multi actori ca Florin Piersic, Misu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Radulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stanculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Mitica Popescu, Cezara Dafinescu, Horatiu Malaele etc.

A pus bazele la 30 Mai 1999 Scolii Artistice de Modelling si Dans Sportiv Compania de Manechine si Fotomodele Costin Marculescu.