Evenimentul Zilei > Actualitate > Cosmin Contra se bate la titlu cu Dinamo, dar nu este mulțumit după victoria cu FCSB: „N-am făcut un meci strălucit, a fost mai multă tensiune decât fotbal”
Cosmin Contra se bate la titlu cu Dinamo, dar nu este mulțumit după victoria cu FCSB: „N-am făcut un meci strălucit, a fost mai multă tensiune decât fotbal”

Cosmin Contra se bate la titlu cu Dinamo, dar nu este mulțumit după victoria cu FCSB: „N-am făcut un meci strălucit, a fost mai multă tensiune decât fotbal”

Cosmin Contra, antrenorul echipei Dinamo, a vorbit despre ceea ce l-a nemulțumit în derby-ul cu Steaua, câștigat de „câini” cu scorul de 2-1.

Dinamo păstrează șanse pentru câștigarea campionatului, cu două etape înainte de final, după succesul înregistrat în meciul cu FCSB, scor 2-1. Cosmin Contra, antrenorul „câinilor”, a spus, la final, că echipa sa n-a făcut un meci foarte reușit, dar este foarte mulțumit de succes.

„N-am făcut un meci strălucit, a fost mai multă tensiune decât fotbal. Băieții și-au dorit enorm victoria. Am început prost după pauză, nu am gestionat avantajul pe care ni l-am creat în prima repriză. Am pierdut mijlocul terenului, am hotărât să introduc un jucător care să echilibreze lupta de la jumătatea terenului. Am pregătit repriza secundă pentru contraatac, dar am avut niște minute mai proaste. Intrarea lui Azer Busuladzici a reușit să mai echilibreze partida. Sunt mulțumit de Bawab, a intrat bine, a făcut faza de la incursiunea lui Romera din prelungiri. A fost un meci pe contre, putea câștiga oricine. Sunt fericit pentru victorie. Trebuie să ne recuperăm, urmează foarte repede meciul de sâmbătă de la Cluj. FCSB o echipă agresivă, are cei mai buni jucători, formează o echipă extraordinară, iar bucuria că am reușit să o învingem e cu atât mai mare. Ne-a afectat mult miza acestui meci”, a spus Contra la Dolce Sport.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: