Claire Hawker, o terapistă în domeniul frumuseţii, în vârstă de 30 de ani, a plecat în capitala Cehiei deoarece nu îşi permitea sp suporte costurile operaţiei, iar în Praga interveniţia chirurgicală ar fi costat-o numai 2.300 de lire sterline.

Când s-a întors în ţară, după operaţie, au început şi problemele. Implanturile i-au provocat arsuri pe piele, iar tânăra a ajuns de urgenţă la spital. Acolo, medicii i-au spus că este obligată să renunţe la implanturi, deoarece risca să îşi pairdă viaţa.

"Am fost mai mult furioasă, decât speriată, când mi s-a spus că trebuie să-mi scot implanturile, dar nu am avut de ales", a declarat Claire, potrivit The Mirror.

Claire a mărturisit că a aflat de clinica din Praga în anul 2008, de la un prieten care şia- făcut acolo o liposucţie. Aşa, ea a aflat că operaţia în Cehia ar fi costat-o de trei ori mai puţin decât în ţară, motiv pentru care a făcut un împrumut de 4.000 de lire, pentru a suporta şi costurile călătoriei.

Ea a recunoscut că a plecat din spital cu dureri, însă nu le-a acordat importanţă. Abia când a vrut să îi arate mamei sale rezultatele operaţiei, a observat ce a fost în neregula cu intervenţia.

Ulterior, Claire a trecut şi printr-o operaţie de reconstrucţie, iar acum îşi poate trăi viaţa în mod normal.

Te-ar putea interesa și: