Corvinul Hunedoara nu se predă ușor. Va aduce jucători valoroși pentru Europa League! 

Corvinul Hunedoara nu se predă ușor. Va aduce jucători valoroși pentru Europa League!  Sursa Foto: UEFA

Surpriza uriașă a ultimului sezon fotbalistic care tocmai s-a încheiat este Corvinul Hunedoara, o echipă de Liga a 2-a care a reușit să câștige Cupa României.

Corvinul pare a fi o victimă sigură

Performanța realizată de Corvinul Hunedoara de a câștiga Cupa României o trimite în preliminariile UEFA Europa League, unde majoritatea analiștilor sportivi o văd deja ca pe o victimă sigură, în competiția cu alte echipe din Europa. Dar, oficialii Corvinului spun că au de gând să își joace șansa și anunță transferul unor jucători foarte valoroși, de echipă națională și cu experiență în cupele europene

Echipa antrenată de Florin Maxim a devenit câștigătoarea Cupei României după ce a reușit să elimine echipe din Superliga precum CFR Cluj, FC Voluntari și Oțelul Galați.

Corvinul își va juca șansa

Bogdan Apostu, agent FIFA și un apropiat al conducerii celor de la Corvinul, a declarat pentru Pro Sport Live că, foarte curând vor avea loc mai multe transferuri ale unor jucători de top, pentru a putea juca în UEFA Europa League cu mai multe șanse.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Am propus să aducem jucători experimentați, pentru o perioadă de timp, care să joace în tururile preliminarii. După, vedem ce se întâmplă pentru că e greu de crezut că Hunedoara va ajunge în grupe. Trebuie să fim realiști. Sunt convins că Corvinul își va juca șansa și că poate să mai producă o surpriză majoră. Va urma o campanie de achiziții la Corvinul Hunedoara.

Vor veni jucători importanți în perioada următoare, poate surprinzător pentru unii. Vor fi și jucători care au jucat în prima ligă sau în cupele europene, chiar la echipa națională. Nu exagerez cu nimic când spun acest lucru”, a precizat la ProSport Live Bogdan Apostu.

corvinul hunedoara

Corvinul Hunedoara. Sursă foto: Captură video Facebook

Constantin Budescu nu va veni la Corvinul Hunedoara

Constantin Budescu, jucător liber de contract, care a jucat la Farul Constanța era menționat printre variantele de fotbaliști care ar fi urmat să vină la Corvinul Hunedoara.

Întrebat despre această posibilitate, Bogdan Apostu a negat varianta, spunând că Budescu nu este avut în vedere în acest moment de oficialii clubului hunedorean.

„Constantin Budescu este pe un fotbalist bun dar nu este pe lista Corvinului”, a mai spus Bogdan Apostu, la ProSport Live.