Cine sunt membrii Corului Regal care au primit Golden Buzz. Au cântat pentru regi și Papa Francisc

Cine sunt membrii Corului Regal care au primit Golden Buzz. Au cântat pentru regi și Papa Francisc Sursa foto: Arhiva EVZ

Corul Regal, care a participat la noul sezon „Românii au Talent”, s-a înființat în anul 2012 din dorința unui grup de studenți de la Conservatorul din București de a crea un ansamblu de elită, în cadrul căruia tinerii muzicieni ai României să se afirme și au reușit.

Corul Regal a obținut Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș

Mai trebuie spus că membrii, care fac parte din Corul Regal, au cântat pentru regi și pentru Papa Francisc. La ediția din noul sezon Românii au Talent, artiști au ridicat publicul în picioare iar juriul nu s-a oprit din dans, mai aveau puțin și se urcau pe masă.

Răzvan Apetrei, dirijorul, managerul și unul dintre membrii fondatori ai Corului Regal este cel în jurul căruia s-a creat de peste 11 ani încoace această echipă incredibilă care are succes în lume.

Corul Regal, prin participarea la „Românii au Talent” au dorit să arate publicului că muzica corală este magică, așadar dorința lor este să promoveze această branșă muzicală care este, așa cum spun ei, „pe nedrept neglijată și subfinanțată în România”,

Ne puteți urmări și pe Google News

Se poate spune că tinerii din Corul Regal și-au atins scopul, ca dovadă reacția publicului și a juraților. Iar la un moment dat, Smiley și Pavel Bartoș au decis să le acorde Golden Buzz-ul, care i-a trimis direct în semifinale.

Reacțiile jurațiilor de la  Românii au Talent

Anda a declarat: „O minune ați făcut! L-ați ridicat pe Dragoș Bucur de pe scaun ca să danseze”.

Mihai Bobonete s-a arătat la fel de încântat: „M-am simțit tot numărul ca la finala SuperBowl! Ați făcut ceva ce oricum mintea mea nu percepea. Când v-am văzut atât de serioși și de sobri... M-ați surprins total! (...) Din momentul ăsta voi nu mai sunteți Corul Regal, sunteți Corul Fenomenal!”.

Andi Moisescu: „Jos pălăria! A fost ca la marile petreceri! Ce a reușit să facă Corul Regal din noi! Mai aveam puțin și ne suiam pe masă”.

Andra intervine din nou și spune: „Sunt extrem de încântată de tot ceea ce s-a întâmplat aici și ați ales ce trebuie! E clar că avem în fața noastră niște profesioniști! Sunt bucuroasă că ați ales să ne vizitați!”.

În concluzie, seara de vineri a fost incendiară, artiștii au fost la înălțime, inclusiv o tânără de 13 ani care a arătat ce înseamnă dansul pentru ea. Emma este elevă la școala de balet „La Sylfide Academic Ballet School” de patru ani și la Liceul de Coregrafie „Floria Capsali” de doi ani. Dacă ar câștiga, și-ar plăti studiile la Academia de balet „Vaganova”, unde își dorește să ajungă, scrie protv.ro.