Un finalist de la „Românii au talent” a făcut spectacol la nunta miliardarilor din India

Un finalist de la „Românii au talent” a făcut spectacol la nunta miliardarilor din India Luca Valentin. Sursa foto: Facebook

Valentin Luca este unul dintre finalștii de la „Românii au talent”. El a fost la petrecerea organizată de cel mai bogat om din India. La eveniment a cântat Rihanna.

Valentin Luca a făcut spectacol la petrecerea grandioasă, organizată de cel mai bogat om din India, pentru a anunța nunta fiului său. Valentin Luca, triplu campion mondial la jonglerii în bar, a fost responsabil cu băuturile invitaților VIP.

Printre invitați au fost Mark Zuckerberg, Bill Gates, Rihanna sau Ivanka Trump. Tatăl mirelui ocupă locul nouă în topul Forbes al celor mai bogați oameni din lume.

Valentin Luca a participat la cea mai grandioasă petrecere din India

Mukesh Ambani a uluit planeta cu trei zile de festivități extravagante, înainte de nunta fiului său cel mic, Anant. Rihanna a concertat pentru nouă milioane de dolari. Au mai fost vedeta de la Bollywood Salman Khan și iluzionistul american David Blaine.

Ne puteți urmări și pe Google News

Printre ei a făcut spectacol și barmanul român, Valentin Luca, de trei ori campion mondial la „flair bartending”. Petrecerea cu peste 1.200 de invitați, a avut loc într-un templu. Aici au fost aduși 200 de elefanți și 200 de pisici sălbatice. Pe scenă a urcat cântărețul Akon, câștigător de 5 ori al World Music Awards.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Valentin Luca a făcut spectacol la nunta miliardarilor. Sursa foto: Facebook

Cum i-a surprins românul pe miliardari

Valentin Luca a pregătit o listă cu peste 100 de feluri de cocktailuri, dar a fost surprins să observe că invitații au preferat băuturi simple. Acestea au fost: whiskey, tequilla cu apă minerală și lămâie verde. Mark Zuckerberg a băut șampanie de 800 de dolari.

„Am trimis chiar două sticle de șampanie la masa lui Mark Zuckerberg. Nici el și nici Bill Gates nu au venit la bar, aveau foarte multă gardă de corp, asta înseamnă destul de mult la un eveniment atât de friendly, se pare că au destul de mulți dușmani acești oameni. În schimb, la bar a venit David Blaine și i-am pregătit o băutură, Rihanna nici vorbă, ea avea o încăpere întreagă special făcută pentru ea”, a spus el.

May be an image of 4 people, table, drink and crowdValentin Luca a făcut spectacol la nunta miliardarilor. Sursa foto: Facebook

Valentin Luca a avut o o echipă de 14 barmani

Valentin Luca a coordonat la petrecerea miliardarului indian o echipă de 14 barmani din mai multe țări, printre care America, Spania și Argentina. Cu o seară înainte, la petrecerea desfășurată într-un parc de distracții special amenajat, și-a făcut apariția Salman Khan, cunoscut la noi pentru relația cu Iulia Vântur.

Acesta a mai spus că „Iulia Vântur nu a fost, m-am uitat după ea, am zis că poate o văd pe acolo, dar nu a fost nici în a doua zi, nici în a treia”.

Salman Khan a atras privirile mai ales la after-party, când a cântat la tobe alături de Akon.

Mirele și-a manifestat din plin entuziasmul. Potrivit lui Valentin Luca, întregul eveniment a costat 200 de milioane de euro. Mireasa este și ea fiica unui miliardar, cu afaceri în industria farmaceutică, potrivit stirileprotv.ro.