Nuntă cu celebrități, moguli, magnați și miliardari. Nu vor lipsi Rihanna, Ivanka Trump și Zuckerberg

Nuntă cu celebrități, moguli, magnați și miliardari. Nu vor lipsi Rihanna, Ivanka Trump și Zuckerberg Sursa foto: Pixabay

Nuntă așa cum nu s-a mai pomentit în lumea bogaților planetei. Celebrități, moguli, magnați și miliardari se îndreaptă spre petrecerea fastuoasă înainte de nuntă a moștenitorului miliardarului indian Mukesh Ambani, Anant Ambani.

De departe va o nuntă așa cum nu s-a mai pomenit. Mark Zuckerberg  și Ivanka Trump s-au alăturat Rihannei în India pentru o petrecere extravagantă înainte de nuntă găzduită de cel mai bogat om din Asia. Se așteaptă și alte personalități influente la nivel global.

Așadar, șefii mondiali ai tehnologiei, titanii din industrie, vedetele Bollywood, starurile pop și politicienii sunt, de asemenea, programați pentru evenimentul de trei zile găzduit de magnatul miliardar Mukesh Ambani pentru fiul său Anant și Radhika Merchant, fiica mogulilor din domeniul farmaceutic.

Nuntă mai ceva ca în filme. Codul vestimentar este scris pe 9 pagini

Anant Ambani se căsătorește, iar tatăl său - cel mai bogat om din Asia, Mukesh Ambani, nu precupețește niciun efort pentru a-i sărbători fastuoasa nuntă.

Ne puteți urmări și pe Google News

În calitate de președinte al companiei Fortune 500 Reliance Industries, Ambani senior are o avere estimată la 111 miliarde de dolari, conform Bloomberg. Acest lucru îl face cea mai bogată persoană din Asia și al 11-a cel mai bogat om din lume.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Nuntă de miliardari. Sursa foto: Facebook

Anant Ambani urmează să se căsătorească cu Radhika Merchant, fiica CEO-ului Encore Healthcare, Viren Merchant, în luna iulie. Petrecerea pre-nunțială a cuplului, care va dura trei zile, urmează să înceapă vineri în Gujarat, India.

Pe data de 28 februarie, Ambani și viitoarea sa soție au găzduit o cină comunală pentru 51.000 de locuitori locali din Gujarat. Evenimentul a avut loc în satul Jogwad, lângă Reliance Township din Jamnagar.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi păr blond

Ivanka participă la nuntă. Sirsa foto: Facebook

La petrecerea va cânta Rihanna

Nume din lumea tehnologiei vor participa la petrecere de nuntă, printre care Bill Gates, Mark Zuckerberg și Sundar Pichai. CEO-ul Disney, Bob Iger, este, de asemenea, invitat.  Conform unui program de evenimente publicat de The Times, în prima zi va fi o petrecere cu cocktailuri.

În cea de-a doua zi, invitații vor fi duși la centrul de salvare a animalelor Reliance pentru „o plimbare în sălbăticie”.  Centrul de salvare a animalelor este proiectul personal al mirelui. Seara, invitații vor participa la un „mela rouge”.

Ultima zi include un eveniment „tusker trails” în care invitații își vor petrece după-amiaza „înconjurați de minunile naturii”. La eveniment vor fi peste 200 de elefanți, 300 de feline mari și 120 de reptile anterior expuse riscului de a fi vândute sau vânate.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Sursa foto: Facebook.

Festivitățile de nuntă vor costa peste 120 de milioane de lire sterline

Festivitățile de nuntă vor costa 120 de milioane de lire sterline, au declarat surse pentru MailOnline. Numai contractul de catering, atribuit unuia dintre cele mai importante grupuri hoteliere de cinci stele din India, se zvonește a fi în jur de 20 de milioane de lire sterline.

Pe lângă codul vestimentar de nouă pagini, vor fi disponibili și stilisti și artiști de machiaj pentru invitați.

Codul vestimentar include purtarea temei „febra junglei” și a „pantofilor confortabili” pentru vizita la centrul de salvare a animalelor.

Lucrătorii au petrecut luni de zile creând orașul cort care este situat în comuna Reliance Greens, în afara orașului Jamnagar. Pe lângă corturi, o serie de penthouse-uri și vile din localitate au fost, de asemenea, renovate pentru a-i găzdui pe cei considerați a fi oaspeți mai importanți, scrie dailymail.com