Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > Coronavirusul, USR și microbul neo-marxismului. Andrei Caramitru vrea să închidă bisericile!
Coronavirusul, USR și microbul neo-marxismului. Andrei Caramitru vrea să închidă bisericile!

Coronavirusul, USR și microbul neo-marxismului. Andrei Caramitru vrea să închidă bisericile!

Un nou exces de gândire venit din partea lui Andrei Caramitru, consilierul liderului USR Dan Barna, ne-a reamintit că acest partid rămâne unul neo-marxist. E bine, pentru că riscam să uităm!

Se putea să lipsească o inepție de-a lui Andrei Caramitru? Răspunsul este sincer și imediat: Nu!

Ce i-a mai trăznit prin cap Micului Marx puteți citi mai jos:

„Când vine virusul asta. Vor decide să fie închise și bisericile sau doar școlile și tot restul? Vor preveni ca oamenii să mai pupe icoanele unii după alții și să nu se mai folosească aceeași linguriță la împărtășanie? Doar întreb. Că am senzația că nu vor avea tupeul să interzică astea. Și să vedeți acolo focar. Ai de capul nostru.

PS: să știți că nu e glumă ce am scris. În Coreea de Sud focarul principal a fost o comunitate religioasă. În Italia au închis deja bisericile in zonele afectate”, a scris Andrei Caramitru, cunoscut pentru faptul că este consilierul liderului USR, Dan Barna.

Comentariile serioase sunt inutile. Eu cred că ar trebui interzise și adunările de pe Facebook, sau grupurile pe Whatsapp, mersul cu metroul, cumpărarea de mărțișoare, ca să nu mai vorbesc de consemnarea în casă a unor asemenea specimene de oameni politici. Ca să nu ne infecteze cu microbul panicii și al lipsei de bun-simț!

P.S. Vorba lui Dan Diaconu: anual mor în jur de 20.000 ca urmare a bolilor de inimă; cam 40.000 din cauza cancerelor; în jur de 15.000 ca urmare a complicațiilor respiratorii; aproximativ 1.500 în urma accidentelor auto.