Evenimentul Zilei > Monden > Coronavirusul lovește din nou la Pro TV. O cunoscută vedetă, infectată
Coronavirusul lovește din nou la Pro TV. O cunoscută vedetă, infectată

Coronavirusul lovește din nou la Pro TV. O cunoscută vedetă, infectată

Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii Visuri la cheie, a fost diagnosticat cu virsul chinezesc.

Emisiunea pe care acesta o  prezintă a pus pe pauză filmările, au precizat reprezentanții postului de televiziune.

Dragoș Bucur a făcut o formă ușoară a bolii COVID-19, starea lui de sănătate fiind bună.

„Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară acestă întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație. Mai avem de filmat, le doresc tuturor sănătate” a declarat Dragoș Bucur.

Informația a fost confirmată și de oficialii Pro TV.

„Confirmăm faptul că Dragoș Bucur a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Atât starea lui de sănătate, cât și a membrilor familiei sale este bună. Putem confirma că în conformitate cu îndrumările oferite de autorități și ținând cont de măsurile interne ale companiei, toate persoanele care au intrat în contact direct cu el au fost contactate și sunt în procedura de testare. De asemenea, am oprit filmările temporar, până la aflarea următoarelor vești”, se arată în comunicatul celor de la PRO TV.

În cazul său situația este destul de delicată deoarece acesta suferă și de alte boli.

Actorul a fost diagnosticat acum 16 cu diabet, lucru care l-a schimbat complet și l-a determinat să aibă mult mai multă grijă de sănătatea sa.

Dragoș Bucur a cumpărat în anul 2015 un aparat medical care îi monitorizează în permanență glicemia: „Kitul conţine un receiver cu un mic ecran în care poţi vedea graficul glicemiei şi ultima valoare măsurată şi un emiţător care se montează pe senzorul care se înserează subcutanat. Receiverul arată că un pager şi are un meniu destul de simplu care te ajută să vezi şi să faci diverse lucruri – să vezi glicemia, să notezi cantitatea de insulină injectata sau de hidraţi consumata”, a scria Dragoş Bucur pe blogul amdiabet.blogspot.ro, unde a postat şi câteva imagini cu aparatul sau. Un astfel de apărat costă în jur de 1.200 euro.

Actorul a mai precizat că boala este cea care îi dictează cariera, de aceea este foarte atent, în momentul în care intră într-un nou proiect, iar dacă simte nevoia să renunțe, o face fără să stea prea mult pe gânduri.

„Eu, diabet fiind (deşi cred că uneori asta e doar o scuză) nu vreau să mai filmez pentru cine ştie ce film american de clasă C sau D, pentru jumătate din onorariul unui figurant american, nu vreau să stau pe scaune de plastic aşezate la 2 metri de rulotă actorilor străini, să mănânc mâncare rece pe brânci şi să mă încălzesc noaptea un jurul unui radiator sau în rulotă de costume. Eu vreau pauză de masă normală pentru a avea timp să îmi cântăresc hidraţii şi să îmi schimb insulină dacă e nevoie, eu vreau o rulotă pentru intimitate şi odihnă între cadre, vreau over-time şi respect”, spunea Dragoş Bucur.