Evenimentul Zilei > International > Coronavirus. „Tratamentul” doctorilor pentru bolnavii din spital. „Le simțim durerea”
Coronavirus. „Tratamentul” doctorilor pentru bolnavii din spital. „Le simțim durerea”

Coronavirus. „Tratamentul” doctorilor pentru bolnavii din spital. „Le simțim durerea”

De câteva zile medicii unui spital din Wuhan îi incită pe pacienți să danseze, deoarece dansul „reduce stresul”. Un medic și-a învățat pacienții să practice un dans după o coregrafie bazată pe un dans local al regiunii uigure din provincia Xinjiang.

Potrivit medicilor din Wuhan aceasta reduce stresul și întărește imunitatea.

Potrivit medicilor, mișcarea și dansul îi ajută pe pacienți să se mențină „în formă”. Dansul le întărește imunitatea, pe „păstrează moralul și le reduce stresul”, scrie HuffPost.

Pe de altă parte, duminică, sute de persoane s-au adunat la Zidul Plângerii din Ierusalim pentru o rugăciune de eradicare a epidemiei Covid-19. Rugăciunea a fost organizată de asociația OU Israel și condusă de marele rabin Shmuel Eliyahu.

„Le simțim durerea, simțim suferința oamenilor bolnavi care se află în carantină și cărora le este frică”, a declarat marele rabin.

„Ne deschidem din ce în ce mai mult inimile, pentru ca Dumnezeu să-i cuprindă cu mila sa și să-i vindece complet”.

La apelul organizației OU Israel au răspuns și reprezentanții ai ambasadei Chineze în Israel, precum și o parte a comunității chineze.

Bilanțul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 1873 de persoane.