Evenimentul Zilei > Monden > Cornelia Catanga a fost bătută într-un restaurant, de un coleg de scenă
Cornelia Catanga a fost bătută într-un restaurant, de un coleg de scenă

Cornelia Catanga a fost bătută într-un restaurant, de un coleg de scenă

Scandal într-un cunoscut local din Sectorul 1 al Capitalei. Cântăreaţa Cornelia Catanga susţine că a fost lovită cu pumnul în cap chiar de către acordeonistul Marian Mexicanu.

Catanga a povestit jurnaliştilor ce s-a întâmplat, motivând că acordeonistul s-a înfuriat deoarece voia să facă programul serii şi i-ar fi cerut şi o sumă de bani.

Aseară, Cornelia Catanga a mers la Spitalul de Urgenţă Floreasca pentru investigaţii  medicale, acuzând dureri de cap.

Cântăreaţa a anunţat că va depune o plângere la poliţie.

Marian Mexicanu a are însă o altă variantă despre cele întâmplate.

"Eu cred că dumneavoastră cunoaşteţi personajele. A fost o mică discuţie, pe teme muzicale, dar de aici până la a ne omorî, e cale lungă. A fost o mică dispută, ca între muzicanţi. Nu cred că ea trebuie să facă scandal pentru o chestie din asta. Se poate ajunge la spital dacă vrei. Mă duc şi atunci şi declar la fel. Nu ştiu, sunt străin de tot ceea ce s-a spus. Mâine ne întâlnim, vorbim şi totul o să fie ok. Mai departe, e foarte uşor să ajungem la televizor. Sunt nevinovat. Dacă ei vor să-mi aducă necazul în casă, e treaba lor. Era lume, erau clienţi în restaurant. Ne-am separat şi am plecat. De la o îmbrânceală până la scaune în cap e cale lungă", a declarat bărbatul.