Aceasta este afirmaţia lui Galeş, după ce au apărut în spaţiul public informaţii precum, acesta ar fi vândut toate bunurile din România şi ar fi plecat cu iubita sa, Viviana, în Spania. Ca răspuns la aceste informaţii, Galeş a postat pe pagina sa de socializare o fotografie însoţită de un mesaj lămuritor.

„Eu, personal, respect jurnaliștii români , dar iresponsabilitatea unor știri mincinoase sunt de neacceptat. În poza de mai jos sunt în locația unui prieten unde sunt invitat frecvent , iar în apă este fiica sa în vârstă de 10 ani”, a mărturisit Cornel Galeș.

Cornel Galeș a fost obligat de judecători să plătească celor doi fii ai Ilenei Ciuculete câte 34.000 de euro, cotă-parte din imobilul pe care  l-a vândut cu suma de 91.000 de euro, dar și câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor. Potrivit deciziei judecătorilor, soțului Ilenei Ciuculete îi revine suma de 23.000 de euro, cotă-parte din banii încasati din vânzarea casei din Capitală, și 4.000 de lei din drepturile de autor. Decizia magistraților nu a fost definitivă, putând fi atacată cu apel.

Cântăreața Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017, la spital, din cauza unei boli incurabile, potrivit cancan.ro