Evenimentul Zilei > Actualitate > Cornel Dinu suspectează un aranjament la meciul FC Viitorul – Steaua. „Au fost destul de multe lucruri ciudate”
Cornel Dinu suspectează un aranjament la meciul FC Viitorul – Steaua. „Au fost destul de multe lucruri ciudate”

Cornel Dinu suspectează un aranjament la meciul FC Viitorul – Steaua. „Au fost destul de multe lucruri ciudate”

Cornel Dinu a observat, la meciul FC Viitorul - Steaua, mai multe lucruri pe care le consideră ciudate. „Procurorul” a spus că speră ca Hagi să fi fost neinspirat.

Cornel Dinu a analizat partida FC ViitorulSteaua (scor 0-1) și a spus că mai multe lucruri petrecute pe teren i s-au părut ciudate. Fostul antrenor afirmat că este posibil ca Gheorghe Hagi, tehnicianul echipei gazdă să fi fost doar neinspirat atunci când a luat unele decizii tactice.

„A jucat 34 de minute cu un om mai mult și nu a pus probleme deosebite. Dar schimbările și felul în care a fost compusă echipa arată că de fapt mai mult s-a certat cu el însuși Hagi decât a făcut o echipă ca și până acum, să și construiască să și marcheze. Să sperăm că e vorba doar de o simplă coincidență. Dacă stăm să ne gândim, Steaua rămâne exilată încă vreo două zile la Constanța, jucnd meciul de Cupă joi. Putem să facem o asociere, dar blestemat cel ce se gândește la rele. Au fost destul de multe lucruri ciudate ca așezare, formulă de joc la Viitorul pe care și eu și Pandi (n.r-Basarab Panduru) le-am observat. Să sperăm că de dat asta Hagi a fost mai puțin inspirat și a modificat formula de joc dând un avantaj Stelei pe care l-a fructificat", a spus Cornel Dinu la Dolce Sport.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.