Imagini cu Corina Caciuc, însărcinată a doua oară. Reghe s-a ocupat de tot

Imagini cu Corina Caciuc, însărcinată a doua oară. Reghe s-a ocupat de tot Sursa foto: Instagram

Înainte de procesul dintre Corina Caciuc și Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a postat mai multe fotografii cu iubita lui însărcinată pentru a doua oară, semn că nu îi pasă de gurile rele.

Corina Caciuc a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan, dar a preferat să nu meargă la proces și să își trimită avocatul. În ziua în care Corina a lipsit de la Judecătoria Buftea, Laurențiu Reghecampf a postat mai multe imagini cu această, însărcinată pentru a doua oară.

De ce nu s-a prezentat Corina Caciuc la proces

Avocata Corinei Caciuc a motivat că iubita lui Reghecampf este plecată din țară și de aceea nu a putut ajunge la termenul de judecată, dar Anamaria Prodan nu a crezut această scuză. Mulți s-au gândit că rivala impresarei nu s-a prezentat la proces pentru că este însărcinată și pentru că nu are voie să se enerveze.

Laurențiu Reghecampf nu a oferit declarații despre procesul dintre cele două, dar a postat câteva imagini cu burtica de gravidă a Corinei Caciuc. „Semeni cu Georgina Rodriguez, iubita lui Ronaldo”, „În ciuda comentariilor răutăcioase sunteți o familie foarte frumoasă”, „Ce familie frumoasă”, „Să fiți fericiți toată viața”, sunt o parte dintre comentariile la pozele postate de Reghe.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Anamaria Prodan a răbufnit

Anamaria Prodan nu a putut accepta că cea care i-a distrus familia nu a venit la Judecătoria Buftea, iar avocata ei a spus că noua iubită a lui Reghe nu are dovezi că este însărcinată și că locuiește în străinătate.

„Domnișoara avocat a acestei vedete internaționale care m-a dat în judecată pentru distrugerea imaginii publice a fost pusă într-o situație incredibilă. Nu a avut niciun act doveditor care să susțină lipsa de la termen a clientei sale. Motivele erau hilare: 1. Nu are contractul lui Reghecampf din Arabia Saudită, căci nici Reghecampf nu-l are. Acesta l-a semnat doar în limba arabă și nu este tradus.

Anamaria Prodan

Imagini cu Corina Caciuc, însărcinată a doua oară. Reghe s-a ocupat de tot. Sursa foto. Captura video

Așa ceva nu am auzit nici în cărțile de colorat. Nu a avut un act medical care să ateste lipsa clientei de la termen. Nu a avut absolut nimic care să ateste șederea clientei Caciuc în Arabia Saudită. Și era și normal să nu aibă, deoarece Reghecampf este însurat și are copii făcuți cu fiecare femeie, așa cum a putut el, săracul”, a spus impresara.

Anamararia Prodan nu îi crede pe Reghe și Caciuc

Anamaria Prodan a spus că amantele și concubinele nu au ce căuta în Arabia Saudită și că nu crede că Reghe a luat-o în spațiu pe Caciuc.

„Amantele sau concubinele nu fac parte din contractul lui Reghe în Arabia Saudită. Ele nu au cum să aibă reședința în această țară, decât dacă sunt luate în spațiu de Reghe ca bone, bucătărese sau femei de serviciu. Nu știu și nu este problema mea cum o ia în spațiu pe Caciuc”, a mărturisit Anamaria Prodan, pentru Spynews.ro.