Bianca, elevă în clasa a V-a la Liceul de Coregrafie Floria Capsali din sectorul 4, face balet de la 4 ani, iar rezultatele au început să se vadă. După mai multe premii câștigate la concursurile naționale, Andreea a obținut locul întâi la semifinala europenă de la  Barcelona în decembrie 2017.

Dintre zeci de concurenți de la peste 90 de școli de balet din toată lumea, micuța noastră balerină a fost cea mai bună la categoria la care a participat, iar locul I i-a dat și șansa de a merge în finala de la New York. „Primăria Sectorului 4 este alături de Bianca Andreea Badea, în ultima și cea mai dificilă etapă a concursului internațional de balet. La inițiativa primarului Daniel Băluță, consilierii locali ai Sectorului 4 au votat în unanimitate astăzi, acordarea sumei de 18.800 de lei, pentru a face posibilă deplasarea Andreei la New York”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sectorului 4.

Nu este prima dată când Primăria Sectorului 4 susține performanța. Anul trecut, balerinii Liceului de Coregrafie “Floria Capsali”, care au participat la  “Youth America Grand Prix 2017 ” au primit din partea autorității locale un spijin de 7000 de euro, pentru a putea ajunge la concursul de la care s-au întors cu titlul de vicecampioni mondiali.

 

„Sectorul 4 susține performanța reală! Așa cum anul trecut, comunitatea noastră le-a fost alături copiilor de la Liceul de Coregrafie Floria Capsali în drumul lor către medaliile de argint ale aceluiași concurs, anul acesta o susținem pe Bianca. Sper ca ajutorul pe care Sectorul 4 i-l acordă să reprezinte și pentru micuța balerină stimulul de care aceasta poate are nevoie pentru a ținti către scene tot mai mari”, a declarat primarul Daniel Băluță.

„Ați fost ultima noastră speranță, după ce am bătut la zeci de uși, fără niciun rezultat! Mulțumesc tuturor celor din Primăria Sectorului 4 care prin gestul de astăzi, îi mențin fetiței mele avântul către reușită și poate către o viață mai bună! Sperăm să ne întoarcem de acolo cu o medalie, pe care o vom dedica Sectorului 4!”, a spus Nicolae Badea, tatăl Biancăi.