Arbitrul meciului, Marcel Bîrsan, a permis reluarea meciului după 20 de minute, spre nemulțumirea lui Ion Crăciunescu, fost arbitru FIFA. În opinia acestuia regulamentul nu ar permite o astfel de pauză, iar arbitrul ar fi trebuit să fluiere finalul meciului.

Regulamentul spune că în cazul unor incidente grave arbitrul va întreupe jocul pe o perioadă de 10 minute, timp în care jucătorii pot părăsi terenul de joc sau să meargă la cabine. Regulamentul specifică însă clar că pauza nu poate dura mai mult de 10 minute. În cazul unor incidente grave, echipa gazdă va pierde meciul cu 0-3 pentru organizare deficitară. Dacă se dovedește că și fanii oaspeți au contribuit la incident, cum e cazul aici, ambele echipe pot pierde cu 0-3. La noi, jocul va continua. Arbitrul lasă cât vrea el. La noi, el și ceasul lui sunt suverani. Am mai văzut cazuri. Sunt niște reguli care nu se respectă, ca în România”, a declarat Ion Crăciunescu.

Pe de altă parte, Cristi Balaj, și el fost arbitru FIFA, consideră că Marcel Bîrsan a procedat corect: „Ca arbitru nu ai ce să faci decât să aștepți evacuarea. Chiar dacă s-a întârziat cu 10-15 minute reluarea jocului… probabil că dacă efectivul jandarmeriei era mai amplu se putea interveni. Dar ținând cont de toate aceste detalii, eu cred că s-a procedat corect”.