Scandal imens în Spania: Regina Letizia, relații extraconjugale

Scandal imens în Spania: Regina Letizia, relații extraconjugale Familia regală din Spania s-a trezit în mijlocul unui scandal iscat de fostul cumnat al reginei Letizia. Sursa Foto: Dreamstime.com

Familia regală britanică nu este singura care se confruntă cu un scandal în acest moment. De această dată, în familia regală din Spania au apărut mai multe controverse după o afirmație a fostului cumnat al reginei Letizia.

Noi controverse în familia regală din Spania. Fostul cumnat spune că a avut o relație cu regina Letizia înainte să se căsătorească cu sora ei, Telma. Acesta pretinde că faptele au avut loc după nunta fostei jurnaliste cu Regele Felipe, din 2004.

Controverse în familia regală după o afirmație a fostului cumnat

Jaime Del Burgo (53 de ani) trăiește la ora actuală în Marea Britanie. Acesta a declarat recent că el și Letizia au avut o relație amoroasă după nunta fostei jurnaliste cu Regele Felipe.

Ne puteți urmări și pe Google News

Bărbatul spune că era iubitul Letiziei atunci când aceasta l-a cunoscut pe Regele Felipe. El a postat pe rețeaua de socializare X (Twitter) o poză a reginei făcută în oglinda din baie în timp ce era gravidă.

De asemenea, bărbatul a dezvăluit și un mesaj, pe care l-ar fi primit de la Letizia:

„Iubire. Îți port șalul. Este ca și cum te-aș simți lângă mine. Are grijă de mine", sună mesajul controversat, potrivit The Telegraph.

familia regală din Spania

Jaime Del Burgo a fost căsătorit cu sora Letiziei, Telma, între 2012 și 2014

Acesta plănuia să o ceară pe Letizia de soție atunci când ea a anunțat că este într-o relație cu viitorul rege, în grădinile hotelului Ritz de la Madrid.

Un purtător de cuvânt pentru Casa Regală din Spania a refuzat să ofere comentarii:

„Nu comentăm nimic pe acest subiect”, a spus acesta.

Speculațiile din familia regală apar cu ocazia unei noi cărți

Speculațiile cu privire la relația reginei cu Jaime Del Burgo au apărut după ce omul de afaceri în vârstă de 53 de ani a fost intervievat de autorul unei noi cărți despre relația sa cu regina.

În cartea „Letizia y yo” (Letizia și eu), scrisă de Jaime Peñafiel, Del Burgo a afirmat că regina Letizia i-a spus că îl iubește în timp ce stăteau la reședința regală a ei și a regelui Felipe, La Zarzuela.

Acest lucru l-a determinat să scrie o carte în limba engleză.

De asemenea, el ar fi spus că serviciile secrete spaniole l-au pus sub supraveghere timp de cinci ani și chiar au pătruns în casa sa din Elveția. Del Burgo a declarat că presupusa operațiune nu și-a atins presupusele obiective, deoarece el a plasat tot ceea ce avea legătură cu relația sa cu Letizia, „fotografii, videoclipuri, telefoane mobile, mesaje text" ,într-un seif bancar.