Evenimentul Zilei > Actualitate > ContrapunctEvz TV. Unde își va petrece dr. Beatrice Mahler concediul? Ce ne recomandă specialistul
VIDEO

ContrapunctEvz TV. Unde își va petrece dr. Beatrice Mahler concediul? Ce ne recomandă specialistul

Ca prin miracol, numărul cazurilor de COVID a scăzut, lumea se pregăteşte intens de concedii, pare că ne întoarcem la normalitate. Totuși lumea medicală păstrează încă rezerve față de "marea relaxare ". Robert Turcescu și Mirel Curea au avut-o ca invitată, la emisiunea ContrapunctEvz, trasmisă pe YouTube EVZ-Capital, pe dr. Beatrice Mahler, directorul Institutului "Marius Nasta", alături de care au discutat despre sfârşitul pandemiei.

Chestionată de jurnalistul Robert Turcescu despre locul unde își va petrece concediul în al doilea an de pandemie, dr. Beatrice Mahler a răspuns: „O să mă limitez la munte vara aceasta. Prefer un concediu în care vezi lucruri noi, e o formă activă de odihnă”.

Medicul a mai precizat că, în opinia sa, „depinde de noi cum alegem să ne comportăm, inclusiv în concedii. Nu este momentul să mergem în locuri aglomerate. Concediul poate fi privit și altfel, avem locuri foarte frumoase în România. Vara trecută o mare parte din noi ne-am plimbat prin locuri din România mai puțin aglomerate. Trebuie doar să ne resetăm prioritățile și să gândim în aceleași limite”.

„Eu deduc că doamna doctor nu o să meargă la mare anul acesta”, a conchis Robert Turcescu.