Constantin Budescu, transfer surprinzător în Superligă. Antrenorul a confirmat mutarea

Constantin Budescu, transfer surprinzător în Superligă. Antrenorul a confirmat mutarea Constantin Budescu s-a transferat la Gloria Buzău. Sursa Foto: Facebook

Constantin Budescu revine în SuperLigă la nou-promovata Gloria Buzău. Mijlocașul în vârstă de 35 de ani primise mai multe oferte din Liga 2.

Constantin Budescu a ajuns la un acord cu Gloria Buzău

Constantin Budescu a părăsit SuperLiga la jumătatea play-off-ului trecut, atunci când evolua la Farul Constanța.

Acum, fostul campion va evolua sub comanda lui Andrei Prepeliță la Gloria Buzău.

Pe lângă Budescu, buzoienii l-au transferat și pe stoperul de 37 de ani Dragoș Grigore, plecat în urmă cu câteva săptămâni de la Rapid.

Ne puteți urmări și pe Google News

Constantin Budescu, SuperLiga

Tehnicianul a confirmat mutarea vineri după-amiaza

Andrei Prepeliță a făcut anunțul cu privire la noile transferuri:

„Dragoș se află deja cu noi în cantonament. Despre Costică mai așteptăm să fie alături de noi fizic. Sper ca mâine (n.r. - sâmbătă) să-l avem la antrenamentul de dimineață”, a dezvăluit Andrei Prepeliță, tehnicianul formației din Crâng, într-o intervenție la Digi Sport.

Chiar dacă nu a impresionat în ultimul sezon, Constantin Budescu poate deveni un jucător de bază la Gloria Buzău.

Gloria Buzău, în Superligă

Constantin Budescu a primit oferte și de la Concordia Chiajna și FC Argeș

Gică Hagi a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului campion cu Astra:

„Costică ne-a ajutat foarte mult din vară până în iarnă. După care, ușor-ușor, lucrurile n-au mers cum ne doream și noi, și el.

Pe Budescu îl ai să joace, altfel nu-l ții pe bancă. Mai trebuie să vrea să mai joace! A fost bine, i-am zis că, oricând vrea, casa lui e aici, are un prieten în mine și tot timpul rămâne loc de bună ziua”, a spus Gică Hagi la despărțirea de Budescu.

Clubul Rapid anunța despărțirea de Dragoș Grigore la finalul lunii mai:

„Clubul nostru s-a despărțit de Dragoș Grigore (37), fundașul venit la Rapid în vara anului 2021. „Grig" a fost un model de profesionalism, astfel încât îi mulțumim pentru toate momentele frumoase petrecute împreună de-a lungul ultimilor trei ani!”, a transmis Rapid pe pagina de Facebook a clubului.