Scandalul a avut loc sâmbătă după amiază când, potrivit poliţiştilor, un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost accidentat de un autoturism de teren, al cărui conducător a părăsit locul producerii evenimentului. Din cercetări a reieşit că în urma refuzului bărbatului de a muta platforma auto la care efectua reparaţii, din zona unui fast food, a izbucnit un conflict spontan între acesta şi o rudă a administratorului unităţii, care îi reproşa că face mizerie.

 După ce s-au înjurat ca la uşa cortului, „inculpatul Dinet Geauzer s-a suit la volanul unei maşini de teren, a accelerat şi l-a lovit, cu intenţie, în zona genunchilor, pe bărbatul de pe trotuar”. A manevrat apoi autoturismul cu spatele şi a demarat în trombă cu intenţia de a mai lovi odată victima, care însă a reuşit să se retragă la timp din faţa maşinii. După comiterea faptei, inculpatul a fugit de locul accidentului. Victima a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale, dar nu a rămas internată.

În aceeaşi seară, după ce s-a calmat, inculpatul s-a prezentat la sediul Secţiei 4 Poliţie pentru clarificarea situaţiei. Poliţiştii au constatat că „şoferul nervos” nici nu avea permis de conducere. Reţinut de procurorii Parchetului de pe lăngă Judecătoria Constanţa, inculpatul a fost prezentat, ieri, magistraţilor Judecătoriei care l-au arestat pentru săvărşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere  şi părăsirea locului accidentului.