Evenimentul Zilei > International > Consiliul de securitate al ONU se reunește de URGENȚĂ, la cererea Rusiei. Sunt vizate acțiunile AGRESIVE ale SUA împotriva Siriei
Consiliul de securitate al ONU se reunește de URGENȚĂ, la cererea Rusiei. Sunt vizate acțiunile AGRESIVE ale SUA împotriva Siriei

Consiliul de securitate al ONU se reunește de URGENȚĂ, la cererea Rusiei. Sunt vizate acțiunile AGRESIVE ale SUA împotriva Siriei

Consiliul de Securitate al ONU urmează să se reunească de urgență, sâmbătă, la cererea Rusiei. Reunirea va avea loc la ora 15.00 GTM.

Consiliul de Securitate al ONU se va reuni de urgenţă sâmbătă cu începere de la ora 15.00 GMT, la cererea Rusiei, după loviturile aeriene întreprinse de SUA, Franţa şi Marea Britanie împotriva regimului din Siria, transmite AFP, citat de Agerpres.

Reuniunea, convocată de Moscova în cursul dimineţii, va avea loc la ora locală 15.00 (15.00 GMT).

„Rusia convoacă o reuniune de urgenţă a Consiliului de Securitate al ONU pentru a discuta despre acţiunile agresive ale Statelor Unite şi aliaţilor lor”, a precizat anterior Kremlinul într-un comunicat.

RĂZBOI în SIRIA. Putin vrea reuniune de urgență a ONU. Consiliului de Securitate să discute „acţiunile agresive ale Statelor Unite şi aliaților”
De asemenea, Kremlinul a denunţat „cu cea mai mare fermitate” loviturile executate de SUA, Marea Britanie şi Franţa asupra unor instalaţii ale regimului sirian. 

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: