Evenimentul Zilei > Politica > Congres Uniunea Salvaţi România, cu uşile închise. Nicuşor Dan: Nu avem energie pentru un congres public
Congres Uniunea Salvaţi România, cu uşile închise. Nicuşor Dan: Nu avem energie pentru un congres public

Congres Uniunea Salvaţi România, cu uşile închise. Nicuşor Dan: Nu avem energie pentru un congres public

Primul congres al USR la care fuzionează Uniunea Salvaţi Bucureştiul, Uniunea Salvaţi România şi Uniunea pentru Codlea şi la care se discută despre extinderea în teritoiu are loc duminică la Hotel Internaţional cu uşile închise, informează mediafax.ro.

"Are două componenete, are o componentă formală- de fuziune a celor trei partide- şi are o componentă de organizare internă, referitor la extinderea în teritoriu, sunt chestiuni care sunt interne", a declarat Nicuşor Dan pentru mediafax.ro, întrebat de ce presa nu are acces la eveniment.

De asemenea, preşedintele partidului a mai spus că este al patrulea congres al USB şi că toate au fost cu uşile închise.

"La noi e al patrulea congres la USB, toate au fost închise pentru că este şi un efort de organizare pe care nu ni-l permitem acum, dacă e să-l facem deschis, cu ordinea oamenilor care iau cuvântul, cu toate. Nu avem energie pentru asta acum", a declarat el.