Evenimentul Zilei > Actualitate > Condamnat la 99 de ani, un criminal sângeros îi reclamă pe gardieni la DNA
Condamnat la 99 de ani, un criminal sângeros îi reclamă pe gardieni la DNA

Condamnat la 99 de ani, un criminal sângeros îi reclamă pe gardieni la DNA

Caz incredibil în sistemul penitenciar din România. După ce a fost condamnat la 99 de ani de închisoare, unul dintre cei mai sângeroși criminali de la noi din țară se plânge că gardienii i-au furat pantofii. Marius Csampar a făcut plângere la DNA, acuzându-i pe gardieni de luare de mită.

Deținutul Marius Csampar a sesizat Direcția Națională Anticorupție cu privire la faptele pe care le-ar săvârși angajații penitenciarului în care își ispășește pedeapsa.

”La data de … petentul C M a solicitat efectuarea de cercetări a unor fapte de corupție pretins a fi săvârșite de angajați ai penitenciarului, arătând că la secția exterioară V… , din cadrul Penitenciarului D T S , punctul Riluc, deținuții sunt furați la pantofi în sensul că nu este afișat prețul pantofilor așa cum este în alte penitenciare și nici norma corectă,în cadrul acestei secții norma oscilând între 35 și 47 de saci pe lună.

A arătat că din 3 norme de încălțăminte pe care el le coase, una este însușită de șeful punctului de lucru, agentul de penitenciar C V, care o trece în contul altui deținut care este la muncă, dar nu știe să coase, pentru a-l ajuta, iar banii îi ia agentul în mod direct, arătând că sunt cca 40 de persoane deținute care-și cumpără zile cu sume de 150 lei”, se arată în documentele care au ajuns în posesia cancan.ro

Marius Csampar nu a avut câștig de cauză. Parchetul de pe lângă Judecătoria din Drobeta Turnu Severin a dispus clasarea cauzei.

Potrivit sursei citate, între 1994 și 1997, Marius Csampar a ucis şase persoane, cu un sânge rece care l-ar fi impresionat, probabil, şi pe Ion Rîmaru. A ucis de foame şi a ucis din răzbunare. S-a spus că a ucis şi la întâmplare, la momentul prinderii lui fiind bănuit şi în alte cazuri rămase cu autor necunoscut. În mintea celor care s-au ocupat de cazul lui a rămas modul în care îşi suprima victimele.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE