Evenimentul Zilei > Actualitate > Condamnat după ce și-a santajat fosta iubită să-i țină companie cât soția era gravidă
Condamnat după ce și-a santajat fosta iubită să-i țină companie cât soția era gravidă

Condamnat după ce și-a santajat fosta iubită să-i țină companie cât soția era gravidă

Un tânăr din Brașov a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru că și-a șantajat fosta iubită să se culce cu el, până îi năștea actuala prietenă.

Tânărul a fost reținut de autorități, după ce și-a șantajat în mai multe rânduri fosta iubită cu iamgini compromițătoare. Acesta a cerut, în schimb, ca ea să întrețină relații sexuale cu el până în momentul în care actuala sa prietenă avea să nască.

Conform cancan.ro, cei doi au fost împreună timp de un an, însă tânăra a aflat că iubitul ei era implicat de ceva timp într-o altă relație, chiar așteptat și un copil. În momentul în care a aflat ce se întâmplă, tânăra a vrut să despartă de bărbat, însă acesta nu a acceptat.

A apărut, astfel, șantajul din partea bărbatului și o amenința pe fosta sa iubită cu imagini compromițătoare. Din teama ca imaginile cu ea să nu ajungă publice, femeia a acceptat „târgul” și l-a rugat să șteargă fotografiile indecente, notează sursa citată.

Tânărul a șters imaginilie compromițătoare chiar în fața fetei, după care ea nu mai acceptat umilința și a mers direct la poliție. Din păcate, se pare că bărbatul mai avea o serie de imagini compromițătoare pe care le-a publicat pe un site de pentru adulți.

„Fotografiile şi filmuleţele au fost făcute pentru noi, cu acordul meu, dar fără a avea permisiunea de a le divulga în altă parte”, a mărturisit femeia, în instanţă. Pentru faptele sale tânărul din Brașov a fost recent condamnat la trei ani de închisoare cu executare şi la plata a 100.000 de lei despăgubiri, pentru femeia şantajată. Sentința din acest caz nu este definitivă.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.