Concert caritabil de colinde la Iaşi

Concert caritabil de colinde la Iaşi

Asociaţia Studenţilor Francofoni din Iaşi (ASFI) organizează mâine, de la ora 17.00, un concert de colinde în Sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenţilor. Concertul umanitar face parte din proiectul "Arată că îţi pasă", iar intrarea este liberă.

Pe scenă vor urca corul ASFI, Ana Maria Ababei, corul Bisericii "Bărboi", corul Mitropolitului Iosif Naniescu şi corul Copiilor de la Centrul Ciurea. Cei care participă la concert vor putea să facă donaţii prin achiziţionarea unor obiecte lucrate manual expuse în sala care are loc evenimentul.

"Proiectul se adresează tuturor celor care vor să ne ajute să organizăm un eveniment de binefacere pentru un grup de 25 de copii din Centru de zi Ciurea şi 15 de familii de bătrâni din parohia "Adormirea Maicii Domnului şi Cuvioasa Teodora de la Sihla". Fondurile strânse în urma concertului şi a târgului hand made vor fi folosite pentru achiziţionarea de cadouri ce vor consta în haine, jucării şi produse alimentare", a precizat Anca Tănasă, preşedintele ASFI.

Ne puteți urmări și pe Google News